Kasmetinis Apple muzikos festivalis prasidės rugsėjo 19 dieną Londone

Apple paskelbė, kad gimęs kaip „iTunes Festival“ ir dabar tapęs „Apple Music Festival“ šiemet, tradiciškai įvyks Londone.

Naujas iš „iTunes Festival“ į Apple Music Festival pervadintas Apple muzikinis renginys prasidės Londono istoriniame Roundhouse teatre rugsėjo 19 dieną ir tęsis iki rugsėjo 28 dienos. Iš dabar jau paskelbtų atlikėjų žinomi: rugsėjo 22 dieną - One Direction, rugsėjo 25 - Disclosure, rugsėjo 26 - Pharrell Williams, rugsėjo 28 - Florence + The Machine

Pirmą kartą iTunes Festival įvyko Londono šiuolaikinio meno institute 2007 metais ir nuo to laiko, prieš daugiau kaip pusės milijono fanų ir dešimtis milijonų koncertus stebinčių internetu auditoriją, festivalyje pasirodė daugiau nei 550 atlikėjų. Šiame festivalyje buvo galima išvysti: Adele, Beck, Coldplay, Elton John, Foo Fighters, Justin Timberlake, Kings of Leon, Lady Gaga, Katy Perry, Maroon 5, Muse, Serą Paul McCartney ir daug kitų atlikėjų.

Jungtinės Karalystės gyventojai gali į festivalį išlošti bilietus Apple Music aplikacijoje arba medija partnerius tokius kaip „London Evening Standard“. Daugiau informacijos apie festivalį, bilietus ir dalyvius rasite Apple Music Festival interneto svetainėje. Įsigiję bilietus ir nežinantys kaip ten patekti, reikalingą transporto informaciją ras Transport For London“ svetainėje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų