Kaip paslėpti Apple Music jei šia paslauga nesinaudojate

Jei nesinaudojate Apple Music paslauga ir neplanuojate ja naudotis - nesunkiai galite ją paslėpti kompiuteriui skirtoje iTunes aplikacijoje ir iPhone, iPad ar iPod touch.

Jei nesinaudojate Apple Music paslauga, nemokate už prenumeratą ar neplanuojate jos pratęsti po to kai baigsis bandominis laikotarpis bei neklausote jos nemokamų radijo stočių - šią paslaugą nesunkiai galite paslėpti tiek iTunes aplikacijoje, tiek ir iOS įrenginiuose.

Atjungus Apple Music paslaugą, daug vartotojų apsidžiaugs pastebėję, kad į Apple Music aplikaciją iOS įrenginiuose grįžo lentelės buvusios ankstesnėje Apple Music aplikacijos versijoje ir palengvinančios naršymą esančiose muzikos bibliotekose.

Tikriausiai akivaizdu, kad atjungus Apple Music paslaugą nebeturėsite priėjimo prie Apple srautinės muzikos paslaugos, todėl jei mokate už prenumeratą ar vis dar pasiklausote muzikos šios paslaugos bandymo laikotarpiu, nors ir neplanuojate prenumeratos pratęsti - bent jau kol kas šios paslaugos atjungti nereikėtų.

Kaip paslėpti  Music iPhone, iPad ir iPod touch

  • Atidarykite Settings aplikaciją ir paspauskite ant Music
  • Apple Music nustatymų skirsnyje perjunkite šalia užrašo Show Apple Music esantį jungiklį į padėtį Off
  • Išeikite iš Settings aplikacijos
  • Atidarykite Music aplikaciją ir pažiūrėkite kas pasikeitė

Atjungus Apple Music paslaugą iOS įrenginyje, nebeliks „New“, „For You“, „Connect“ ir „My Music“ skilčių. Jų vietoje atsiras anksčiau Music aplikacijoje buvusių skilčių mygtukai, tame tarpe ir leidžiantys patogiai prieiti prie grojaraščių.

Kaip paslėpti  Music iTunes aplikacijoje kompiuteryje

  • Atidarykite iTunes aplikaciją kompiuteryje ir iš meniu pasirinkite iTunes > Preferences
  • iTunes aplikacijos nustatymų General skiltyje nuimkite varnelę nuo Show Apple Music Apple Music paslaugos į/išjungimas iTunes aplikacijoje
  • Jei ekrane pasirodys pranešimas informuojantis, kad atjungus Apple Music bus atjungtas ir iCloud Music Library naudojimas - spauskite ant Hide Apple Music mygtuko. Apple Music atjungimo iTunes aplikacijoje patvirtinimo langas
  • Išeikite iš iTunes nustatymų ir pastebėsite, kad atlikti pakeitimai jau pritaikyti aplikacijoje.

Atjungus Apple Music iTunes aplikacijoje - ši atrodys labai panašiai kaip atrodė iki pasirodant Apple Music prenumeratos paslaugai.

Neatjunkite Apple Music paslaugos iTunes ar iOS įrenginiuose jei planuojate klausytis nemokamos Beats1 radijo stoties ar kitų nemokamai teikiamų Apple Music paslaugų.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

  1. Kiek ilgai telefonas isgyvena su apple music ?

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų