Kaip įjungti „iCloud Keychain“ iPhone, iPad ar iPod touch

iCloud Keychain tai papildoma iCloud paslauga, kurios pagalba bendrinama informacija tarp vartotojo turimų iOS įrenginių ir Mac kompiuterių, kuriuose yra prisijungta ta pačia iCloud vartotojo paskyra.

„iCloud Keychain“ tai iCloud paslauga saugantis turimų paskyrų informaciją, slaptažodžius, skirtingų įrenginių Safari naršyklėse atidarytas svetaines ir šią informaciją pastoviai atnaujinanti bei bendrinanti tarp vartotojo iPhone, iPad, iPod touch įrenginių ir Mac kompiuterių.

Ši paslauga naudinga kai reikia sukurti unikalų slaptažodį. Safari naršyklėje „iCloud Keychain“ gali sugeneruoti unikalų naują slaptažodį, bet prieš tai kad „iCloud Keychain“ veiktų reikia šią paslaugą įjungti.

  1. iOS įrenginyje atidarykite „Settings“ aplikaciją.
  2. Pasirinkite „iCloud“.
  3. Settings, iCloud Keychain
  4. Pasirinkite „Keychain“.
  5. Nustatymuose įjunkite „iCloud Keychain“ .
  6. iCloud Keychain paslauga įjungta
  7. Bus paprašyta įvesti „iCloud Keychain“ naują arba esamą 4 skaitmenų slaptažodi.
  8. iCloud Keychain apsaugos kodas

Įjungus šią paslaugą prisijungus prie vienos svetainės nurodant vartotojo vardą ir slaptažodį, jungiantis prie tos pačios svetainės kitame įrenginyje, kuriame naudojama ta pati iCloud paskyra, nurodžius vartotojo vardą - slaptažodžio vesti nereikės, nes jis bus perduodamas per iCloud Keychain paslaugą. Duomenys tarp įrenginių ir iCloud serverių keliauja užšifruoti, tad nereikėtų baimintis, kad kas nors pakeliui juos nugvelbs.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Niurzga

Technikos ir įvairių skaitinių mėgejas.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų