AirPlay Mirroring problemos naujausiuose Mac kompiuteriuose

Naujausių MacBook Pro (2013) ir Mac Pro (2013 pabaiga) vartotojai praneša apie tai, kad perduodant duomenis AirPlay paslaugos pagalba kai naudojamas WiFi 802.11 b ar g WiFi tinklas, duomenų perdavimo srautas dažnai nutrūksta.

Apple pripažino, kad ši problema egzistuoja ir išleido problemos sprendimo aprašymo dokumentą, kuriame sako, kad šiuose Mac modeliuose problema su AirPaly paslaugos pagalba perduodamų duomenų srautu gali būti susijusi su Bluetooth.

Apple rekomenduoją šią problemą patiriantiems vartotojams išjungti Bluetooth: dešinėje meniu juostos pusėje raskite Bluetooth piktogramą, paspauskite ant piktogramos ir pasirinkite „Turn Bluetooth Off…“. Apple teigia, kad naujausiuose MacBook Pro ir Mac Pro kompiuteriuose atjungus Bluetooth, AirPlay našumas ženkliai pakyla.

Tiesa, nelabai įsivaizduoju kaip atlikus šį veiksmą Mac Pro vartotojams toliau naudotis kompiuteriu jei jie naudoja Bluetooth klaviatūrą ir pelę ar Touch pad’ą.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 6 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. O kur dingo naujas MacArena.lt dizainas? ir dar svetainė labai ilgai neveikė..

    • nežinau ką tu laikai nauju dizainu, jei tas nesąmones kur galėjai matyti šiandien, tai ten tik testavimui buvo įdėtos.
      Svetainė ilgai neveikė ir buvo ieškoma kodėl. Greičiausiai susidėjo kelios priežastys vienu metu: DoS ataka prieš paslaugos tiekėjo serverį ir dėl tos priežasties tarptautinio tinklo pasiekiamumo ribojimo ir mano svetainėje naudojamo kodo, kuris yra priklausomas nuo užsienio tinklo.
      Gali būti ir daugiau nestabilaus svetainės veikimo priežasčių, dar aiškinuosi.

  2. Tai dėl to testavimo galima spėti, kad greitu metu visi naudosimės nauju dizainu?
    Gaila, kad tiek daug sutrikimų buvo.

  3. Šitas dizainas tai liuks ir pritariu, kad visiškai naujas, bet jei žiūriu per iPhone arba iPad, tai neduoda padidinti vaizdo, neveikia du kartus tep tep :) Jeigu apskritai yra galimybių, entuziazmo, nesitingi, tai turbūt fainiausias variantas būtų, kad iš karto svetainė būtų - tiek stacionariam, tiek mobiliam variantui. DIV blokai automatiškai susistumdytu telefone tarkim.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų