Jei gaunate iMessages brukalus (spamą)

Apple paskelbė instrukcijas kaip reikėtų elgtis jei gaunate nepageidaujamas iMessage žinutes - brukalus (spamą).

Vakar Apple išplatino informaciją, kad jei gaunate iMessage „spamą“ galite apie tai pranešti Apple elektroninio pašto adresu imessage.spam@icloud.com, tačiau reikia elektroniniame laiške:

  • prisegti ekrano nuotrauką su pranešimu kurį gavote
  • nurodyti brukalų siuntėjo telefono numerį arba elektroninio pašto adresą
  • nurodyti datą ir laiką kada gautas šis pranešimas

Atminkite, kad kalba eina apie iMessage spam'ą, o ne brukamus pranešimus SMS trumposiomis žinutėmis. Jei gaunate SMS trumpąsias žinutes, kurios manote yra brukalai - turėtumėte kreiptis į savo GSM operatorių arba kompaniją siunčiančią šias žinutes.

Kaip atskirti iMessage žinutes nuo SMS ar kito tipo žinužių

Atskirti iMessage nuo SMS trumpųjų žinučių galite savo iPhono Messages aplikacijoje atidarę tą žinutę ir jei teksto (atsakymo) rašymo lauke užrašyta „iMessage“ - vadinasi tai iMessage tipo žinutė, o jei parašyta „Text Message“ - vadinasi tai SMS. Kaip iOS prietaise atskirti iMessages nuo SMS Tokiu pačiu principu galite atskirti iMessage nuo kito tipo žinučių ir OS X Messages aplikacijoje

Kaip padaryti ekrano nuotrauką iOS prietaise

Norėdami nufotografuoti iOS įrenginio ekrano vaizdą - vienu metu paspauskite įrenginio įjungimo/išjungimo (esančio įrenginio viršuje) ir „Home“ mygtukus.

Kaip padaryti ekrano nuotrauką Mac kompiuteryje

Norėdami nufotografuoti Messages aplikacijos langą klaviatūroje nuspauskite klavišų kombinaciją Cmd-Shift-4 tada paspauskite tarpo klavišą ir pelės rodyklę pasikeitusią į fotoaparato piktogramą užveskite ant Messages lango ir paspauskite kairį pelės klavišą. Norėdami nufotografuoti visą ekrano vaizdą pasinaudokite klavišų kombinacija Cmd-Shift-3.

Daugiau apie taip kaip fotografuoti Mac ekraną skaitykite straipsniuose: Mac ekrano fotografavimas ir Mac OS X ekrano langų be šešėlių fotografavimas. Apie OS X klavišų kombinacijas skaitykite straipsniuose: OS X klavišų kombinacijos ir Kuriame savo klavišų kombinacijas OS X

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų