Savaitės naujienų apžvalga: 24-a 2017 metų savaitė

24-tos 2017 metų savaitės naujienos ir gandai, o taip pat laikinai nemokamai ar pigiau platinamų, „iOS“ įrenginiams ir „Mac“ kompiuteriams skirtų aplikacijų savaitės rinkinys.

  • „Apple“ išplatina trečias, registruotiems programuotojams skirtų „tvOS 10.2.2“, „watchOS 3.2.3“, „macOS Sierra 10.12.6“ ir „iOS 10.3.3“.
  • „Google“ pas save įdarbino buvusį pagrindinį „Apple“ procesorių dizainerį Manu Gulati. Naujojoje darbovietėje Gulati taps vadovaujantis sistemų procesoriuose architektas ir dirbs su būsimai „Pixel“ išmaniems telefonams skirtais komponentais.
  • Kai kuriems ne itin su technologijomis ir techniniais terminais draugaujantiems piliečiams kyla klausimas: ką gi duoda tie 120Hz naujuosiuose „iPad Pro“ ir kuo tai skiriasi nuo 60 Hz senuosiuose „iPad Pro“. Jei trumpai - tai 120Hz leidžia matyti vaizdą be trūkčiojimų, ypač tai pastebimai kai vaizdas ekrane juda greičiau. Vaizdžiau tai pamatyti galite žemiau esančiame video, kurio siužetui kurti panaudota daug kadrų per sekundę darantis filmavimo režimas.
  • „Apple“ užsakymu „iPhone“ surenkanti kompanija „Wistron“ patvirtino gandus susijusius su naujais „iPhone“ modeliais. Naujieji „iPhone“ bus apsaugoti nuo vandens (iki 1 metro gylio) ir dulkių ir atitiks IP68 standarto reikalavimus (IP68 - pats geriausias civilinėje technikoje naudojamas apsaugos standartas). Tikimasi, kad „Apple“ šį rudenį pristatys tris „iPhone“ modelius: „iPhone 7s“, „iPhone 7s Plus“ ir jubiliejinį „iPhone“. Manoma, kad šiuose modeliuose bus: belaidžio įkrovimo palaikymas, stikliniai korpusai ir iš „Samsung“ įsigyti OLDED ekranai.
  • Jei jums iš rankų dažnai krenta daiktai – gal vertėtų pagalvoti apie tokį dėklą „iPhone“.
  • „Apple“ išleido 33-ą „Safari Technology Preview“ versiją.
  • „watchOS 4“ atsirado nauja, maža bet maloni funkcija: „Apple Watch“ pasveikina laikrodžio savininką su gimtadieniu.
  • „Apple“ į savo naujai sukurto video programų divizioną, į vadovų pozicijas įdarbino du talentingiausius TV vadovus Jaime Erlicht ir Zack Van Amburg. Abu jie bus tiesiogiai atsakingi Eddy Cue. Jaime Erlicht ir Zack Van Amburg į „Apple“ ateina iš „Sony Pictures Television“.

Laikinai nemokamai ar pigiau platinamos iOS ir macOS aplikacijos

iOS žaidimai

taikomosios iOS aplikacijos

macOS aplikacijos ir žaidimai

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų