Nauji gandonešiai byloja, kad „iPhone 8“ bus storesnis, didesnis ir sunkesnis

Tema: iPhone

Nors „Apple“ tradiciškai tyli it vandens į burną paėmusi ir nieko nesako apie naujus „iPhone“ – gandonešiai nerimsta ir vis pateikia naujos informacijos.

Gandai susiję su naujais „iPhone“ modeliais iki šiems pasirodant – labai įprastas reiškinys. Ne išimtis ir kol kas tik ganduose egzistuojantis „iPhone 8“. Nauji gandai apie šį „iPhone“ modelį mus pasiekia vos ne kiekvieną dieną.

Gana gausiai gandų apie „iPhone 8“ pateikiantis Benjamin Geskin, kalbėdamas su „iDrop News“ pateikė informaciją apie naujo „iPhone“ dydį: 143,59 x 70,94 x 7,57 mm.

Lyginant su „iPhone 7“, Geskin pateikti „iPhone 8“ išmatavimai rodo, kad naujasis „Apple“ telefono modelis bus šiek tiek didesnis ir storesnis. „iPhone 7“ dydis 138,3 x 67,1 x 7,1 mm.

Kalbama, kad „iPhone 8“ nebus „Home“ mygtuko ir ta telefono vieta bus panaudota ekranui. Sakoma, kad naujame „iPhone“ modelyje bus diegiamas „nuo krašto iki krašto“ OLED ekranas, kurio, dėl padidėjusios vietos ekranui, dydis bus beveik toks pats kaip „iPhone 7 Plus“.

Nors daugelis ekspertų gana skeptiškai žiūri į naujieną, kad „Apple“ diegs „Touch ID“ jutiklius ekrane, nes neva „Apple“ sunkiai pavyksta susidoroti su šios technologijos keliamomis problemomis – mintis, kad gal būt „Apple“ pavyks ir šis blynas nebus sudegęs, nuteikia teigiamai. Manoma, kad „iPhone 8“ palaikys nuotolinį įkrovimą, jo „asmenukių“ kamera turės 3D jutiklį ir telefone plaks A11 širdis.

„Apple“ nėra paskelbusi jokių detalių apie naująjį telefoną ir net nėra pasakiusi, kad toks egzistuoja, tačiau „iPhone“ gandų rinka gana aktyvi ir labai galimas dalykas, kai rudenį naują „iPhone“ pristatydamas Tim Cook jį laikys rankose – mes apie jį jau žinosime viską ir beliks išgirsti iš Tim telefono kainas.

Sumodeliuotas „iPhone 7“, „iPhone 8“ ir „iPhone 7 Plus“ dydžių palyginimas.
Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų