Apple atnaujino iWork aplikacijas

iWork ir iLife paketų aplikacijos: Pages, Numbers, Keynote, iPhoto, iMovie, Garageband

„Apple“ išleido „iOS“ ir „macOS“ skirtų „Pages“, „Keynote“ ir „Numbers“ aplikacijų atnaujinimus.

Antradienį „Apple“ išleido „iOS“ įrenginiams ir „Mac“ kompiuteriams skirtų „iWork“ taikomųjų aplikacijų atnaujinimus. Atnaujintos „Pages“, „Keynote“ ir „Numbers“ aplikacijos turi priėjimą prie daugiau nei 500 profesionaliai sukurtų formų (shapes). Aplikacijose taip pat atsirado naujos galimybės leidžiančios naudotojams atsakyti į komentarus.

Apple papildė „iWork“ aplikacijas „Pages“, „keynote“ ir „Numbers“ daugiau nei 500 naujų profesionaliai sukurtų formų.

„Apple“ taip pat pristatė naują automatinio teksto taisymo ir teksto pakeitimo funkciją leidžiančią sutaupyti laiko rašant. Šios funkcijos taip pat yra prieinamos tiek „macOS“, tiek ir „iOS“ aplikacijų versijų naudotojams.

Abiems „Apple“ operacinėms skirtoje „Pages“ aplikacijoje atsirado susietų teksto blokų palaikymas bei galimybė dokumentus eksportuoti į ePub formato failus - elektronines knygas. bendradarbiaujant keliems „Pages“ dokumento redaguotojams dabar atsirado galimybė pakeisti paraštes ir popieriaus lapo dydį, o „iOS“ versijoje atsirado mažo dokumento vaizdo paveikslėliai leidžiantys patogiau naviguoti dokumente.

„Mac“ kompiuteriams skirtoje „Pages“ aplikacijoje Stock ir Currency funkcijos dabar rodo praėjusios prekybos biržoje dienos uždarymo kainas. Ši funkcija yra prieinama ir „Keynote“ versijos skirtos „Mac“ naudotojams.

Abiejų OS „Numbers“ aplikacija dabar palaiko print preview kai elektroninių lentelių failas tvarkomas kolaboravimo metodu.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 3 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Jei veiktų ir ant dvejomis versijomis senesnio oso (Yosemite) butu puiku.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų