„Apple“ trijų metų „Smart Keyboard“ remonto programa

Tema: iPad Pro

„Apple“ inicijavo trijų metų trukmės, 9,7 ir 12.9 colių „iPad Pro“ „Smart Keyboard“ klaviatūrų remonto programą.

„Apple“ nustatė, kad kai kurios „Smart Keyboard“ klaviatūros :

gali turėti „funkcinių sutrikimų“, tokių kaip: neveikianti išmanioji jungtis (Smart Connector) bei užstringantys, simbolius dubliuojantys ar neveikiantys klavišai. Šią informaciją praėjusią savaitę „Apple“ išplatino „Apple Store“ darbuotojams ir „Apple“ autorizuotiems serviso paslaugų tiekėjams.

„Apple“ teigia visas reikalavimus atitinkančias „Smart Keyboard“ klaviatūras taisysianti nemokamai tris metus nuo jų pirmojo įsigijimo datos.

Jei turite įsigiję 9,7 ir 12.9 colių „iPad Pro“ skirtą „Smart Keyboard“ klaviatūrą ir pastebėjote, kad jos klavišai užstringa, paspaudus kai kuriuos klavišus vietoje vienos parašomos kelios raidės/simboliai arba klavišas „nereaguoja“ ar netinkamai veikia klaviatūros „Smart Connector“ jungtis – kreipkitės į „Apple autorizuotą serviso paslaugos tiekėją“.

Kadangi tai nauja „Apple“ programa, ne visi „Apple“ autorizuoti serviso centrai dar gali būti su ja susipažinę. Tokiu atveju kreipkitės tiesiai į „Apple“.

Apie šią remonto programą, „Apple“, bent jau kol kas, nėra paskelbusi viešai, tam skirtame „Remonto/keitimo programų“ kompanijos internetinės svetainės puslapyje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų