Apple išleido seriją atnaujinimų

Pirmadienį „Apple“ išleido „iOS“, „watchOS“, „tvOS“ ir „macOS“ atnaujinimus bei atnaujino „iTunes“ aplikaciją.

macOS 10.12.5

Išleisdama „macOS Sierra“ 10.12.5 versiją „Apple“ užlopė 30 saugumo „skylių“. Atnaujinimo aprašyme „Apple“ pamini kokias saugumo skyles užtaisė, kai kurios jų gana rimtos.

Kompanija taip pat išleido ir „OS X El Capitan“ ir „OS X Yosemite“ skirtus atnaujinimus.

Atnaujinimus galima atsisiųsti iš „Mac App Store“.

iOS 10.3.2

Anot „Apple“ šis atnaujinimas tai klaidų ištaisymas ir sistemos saugumo patobulinimas.

watchOS 3.2.2

Tai trečiasis didelis „watchOS 3“, skirtos išmaniems „Apple“ laikrodžiams atnaujinimas. Pagaliau „Apple“ suteikė „Apple Watch“ savininkams greitai įjungti „Teatro“ režimą kuris apsaugo nuo ekrano nušvitimo kai pakeliama ranka ar pasukamas riešas.

tvOS 10.2.1

Naujoje, ketvirtos kartos „Apple TV“ skirtos operacinės sistemos versijoje ištaisytos ankstesnės klaidos ir pati sistema kiek patobulinta.

iTunes

Apple taip pat išleido ir atnaujintas, „macOS“ ir „Windows“ operacinėms sistemoms skirtas aplikacijas. Dabar, kai rašau šias eilutes – viskas kas žinoma apie šį atnaujinimą, tai, kad jame yra nedideli aplikacijos ir našumo patobulinimai“.

Prieš atnaujindami įrenginių operacines sistemas nepamirškite pasidaryti atsarginių duomenų kopijų, nes paskui nepadės jokie laiškai man ir visokie „…o gal kaip nors“ atgauti prarastų duomenų, jei kartais diegimo metu įvyktų kas nors ne taip.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų