Apple atnaujino Logic Pro X ir Remote Desktop

„Apple“ išleido dviejų savo „Mac“ skirtų aplikacijų atnaujinimus. Administruojantys „Mac“ kompiuterius neturėtų skubėti diegti naujos „Remote Desktop“ versijos.

Antradienį „Apple“ išleido skaitmeninio audio darbo stoties aplikacijos „Logic Pro X“atnaujinimą 10.3.1. Tai nedidelis atnaujinimas ištaisantis kelias klaidas.

„Apple“ taip pat išleido ir nuotoliniam „Mac“ kompiuterių administravimui skirtos „Apple Remote Desktop“ 3.9 versiją, kurioje įdiegti nauji patobulinimai, pagerintas aplikacijos saugumas.

Jei administruojamų kompiuterių tarpe yra naudojančių senesnę nei „OS X Yosemite“ operacinės sistemos versiją — galite susidurti su sunkumais.

Nežiūrint to, kad atnaujinimo aprašyme rašoma, kad aplikacija papildyta suderinamumu su „OS X Mountain Lion 10.8“, „OS X Mavericks 10.9“ ar „OS X Yosemite 10.10.4“ ir ankstesnėmis versijomis, panašu, kad įdiegę savo kompiuteryje ARD 3.9 prarasite galimybę į administruojamus kompiuterius siųsti Unix komandas ar diegti paketus ir t.t. tol, kol juose nebus įdiegta nauja ARD versija. Įdiegus naują ARD versiją klientų kompiuteriuose, jei jie naudoja senesnę nei „OS X Yosemite“ versiją – prie tų kompiuterių galėsite prieiti tik per Screen Sharing (iki jiems „Apple“ parašys pataisymą).

Jei naudojate „Apple Remote Desktop Admin“ 3.8.5 versiją o klientų kompiuteriuose įdiegta 3.9 – prie tų kompiuterių galėsite prieiti kaip ir anksčiau. Pasibandykite, bet neišmeskite senosios ARD versijos.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų