Apple išleido iOS 10.2.1, macOS 10.12.3, tvOS 10.1.1 ir watchOS 3.1.3

Tema: Naujienos

„Apple“ atnaujino savo „iOS“ įrenginiams, „Mac“ kompiuteriams, „Apple TV“ ir „Apple Watch“ skirtas operacines sistemas.

„Apple“ išleido nedidelius atnaujinimus skirtus jos įrenginiams, kurie ištaiso klaidas, pagerina įrenginių saugumą bei darbo našumą.

iOS 10.2.1

„iPhone“, „iPad“ ir „iPod Touch“ skirtos operacinės sistemos atnaujinimas „iOS 10.2.1“:

  • optimizuoja „iPhone 6“ ir „iPhone 6s“ akumuliatorių darbą (bent jau taip teigia „Apple“, o kaip yra iš tikrųjų - parodys laikas)
  • ištaisyta klaida, dėl kurios galėjo užstrigti „iOS“ aplikacija „Camera“ kai kuruose paskutiniuose „iPhone“ modeliuose.
  • šiek tiek pakeistas muzikos kūrinių atvaizdavimas aplikacijoje „Music“.

macOS Sierra 10.12.3

Naujausios „Mac“ kompiuteriams skirtos operacinės sistemos „macOS Sierra“ atnaujinimas 10.12.3:

  • pagerina automatinį grafinių plokščių perjungimą 2016 metų 15 colių „MacBook Pro“ kompiuteriuose
  • pašalina „MacBook Pro“ su „Touch Bar“ grafikos problemas buvusias dirbant „Adobe Premiere Pro“ aplikacijoje
  • pataisyta skenuotų PDF failų paieškos klaida „Preview“ aplikacijoje
  • pašalinta klaida neleidusi importuoti nuotraukų iš kai kurių skaitmeninių fotoaparatų.
  • pašalinta klaida buvusi kai tinklo ar sukešuotos naudotojų paskyros (tokios kaip „Active Directory) naudojančios neteisingų prisijungimų bandymų limitus - būdavo deaktyvuojamos. (šis pataisymas skirtas kompiuteriams dirbantiems įmonių tinkluose)

Kartu su šiuo „macOS Sierra“ atnaujinimu, atnaujinama ir „iTunes“ aplikacija. „iTunes 12.5.5“ ištaiso nedideles klaidas ir pagerina aplikacijos veikimo našumą.

„Apple“ taip pat išleido ir „Windows 7“ bei naujesnėms „Windows“ operacinės sistemos versijoms skirtą „iTunes 12.5.5“ versiją.

tvOS 10.1.1

Šis, 4-os kartos „Apple TV“ įrenginiams skirtas atnaujinimas ištaiso 8-as saugumo klaidas, kurių sąrašą rasite „Apple“ svetainėje.

watchOS 3.1.3

„Apple Watch“ skirtą „watchOS 3.1.3“ atnaujinimą „Apple“ laikrodžių naudotojai gali atsisiųsti per specialią „Watch“ aplikaciją savo „iPhone“ paspausdami „General“ ir tada „Software Update“. Atminkite, norint atnaujinti „Apple Watch“ šis turi būti matomas „iPhone“, pajungtas krautis ir jau būti įkrautas 50 procentų ar daugiau.

Tiksliai nėra aišku kokie būtent pakeitimai įdiegti šiame atnaujinime, tačiau galima tikėtis pakeitimų „Maps“, „Messages“ aplikacijose, pranešimuose ir t.t. Šis atnaujinimas buvo atšauktas gruodžio 13 dieną, po to kai kai kurie „Apple Watch“ naudotojai įdiegę atnaujinimą pradėjo skųstis, kad jų laikrodis tapo „plyta“.

Kaip ir su visais atnaujinimais, jei nėra būtino reikalo, geriau neskubėti ir bent dieną ar dvi palaukti kol paaiškės ar saugu šiuos atnaujinimus diegti į savo įrenginius.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų