Kaip iškrapštyti vandenį iš „iPhone“ garsiakalbių

Nors įprastai „iPhone“ naudotojai savo telefonus saugo, tačiau net ir saugant įrenginį gali kartais nutikti tai kas jam gali pakenkti.

Nors „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ yra kažkiek atsparūs vandeniui - vanduo vis tiek gali patekti į garsiakalbius. Skylutės esančios „iPhone 7“ korpuse prie garsiakalbių yra sukurtos taip, kad neleistų vandeniui lengvai patekti prie garsiakalbių, tačiau šiam prasiskverbus pro jas – jos jį sulaiko viduje.

Senesnio modelio „iPhone“ toks vandens prasiveržimas gali sugadinti. „iPhone 7“ į garsiakalbius prasisunkęs vanduo greičiausiai telefono nesugadins, bet garsą iškraipyti gali.

Viena iš galimybių „iškrapštyti“ vandenį iš bet kokio „iPhone“ garsiakalbių yra aplikacija - garso generatorius, kurio sukeliamas garsiakalbių vibravimas privers vandenį pasišalinti. Jei taip nutiko, kad vanduo pateko į garsiakalbius - įdiekite nemokamą aplikaciją „Sonic“ ir ją atidarę nurodykite atkurti žemo dažnio garsą, kažkur apie 165Hz, taip pat šiek tiek dažnį paaukštinkite ir pažeminkite perbraukdami pirštu per ekraną aukštyn ir žemyn, taip pagerinsite efektą.

Jei garsiakalbių viduje buvo vandens - prie garsiakalbio skylučių pastebėsite burbuliukus arba garsiakalbio „groteles“ pasidengusias plonu drėgmės sluoksniu. Atsargiai nusausinkite tas vietas popierine servetėle.

„iOS“ aplikacija „Sonic“
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų