Kaip išbandyti „Touch Bar“ be naujo „MacBook Pro“

„Apple“ pristatymo, kuriame buvo pademonstruoti paskutinės kartos „MacBook Pro“ kompiuteriai, metu visas naujoves nurungė viena – lietimui jautri juosta pavadinta „Touch Bar“.

Spalio mėnesio pabaigoje, „Apple“ renginio metu kompanija pasauliui pristatė naujus „MacBook Pro“ kompiuterius, didžiausia naujovė kuriuose yra vietoje funkcinių klavišų atsiradusi lietimui jautri juosta „Touch Bar“. Įvairiems poreikiams kompiuterius naudojantys šią naujovę vertina skirtingai, tačiau neretai ir neigiamai apie ją atsiliepiantys nori ją išbandyti.

Norintiems tik pamaigyti „Touch Bar“, ko gero geriausias būdas tai padaryti yra apsilankyti šiais kompiuteriais prekiaujančioje parduotuvėje, tačiau jei planuojate šio „MacBook Pro“ įsigijimą – tikriausiai norėtųsi „Touch Bar“ funkcionalumą ir galimybes išbandyti ilgiau nei tai galima padaryti parduotuvėje. Šiuo tikslu kompanija „Red Sweater Software“ sukūrė aplikaciją „Touché“.

„Touché“ tai lietimui jautrios juostos simuliatorius veikiantis „Mac“ ekrane ir leidžia naudotis jos galimybėmis ją liečiant pelės žymekliu. Specialaus aplikacijos meniu pagalba galima keisti klavišų kombinacijas įgalinančias aplikaciją ir atliekančias porą kitų funkcijų, taip geriau ją pritaikant savo poreikiams. Žinoma, tai nėra tas pats kaip liesti tikrą „Touch Bar“, bet ilgainiui sukuriama iliuzija, kad naudojate tikrą „Touch Bar“, o supratimui „kas tai per žvėris“ to gali ir pakakti.

Touché

Aplikacija „Touché“ yra nemokama ir ją galite atsisiųsti iš jos kūrėjų svetainės. Prieš siųsdami aplikaciją įsitikinkite, kad „Mac“ kompiuteryje, kuriame planuojate diegti „Touché“ – įdiegta „macOS Sierra“ su „build’o“ numeriu 16B2657, priešingu atveju aplikacija neveiks. Jei „Mac“ kompiuteryje įdiegta kita nei 16B2657 „macOS Sierra“ versija, reikalingą versiją atsisiųsti (1,36 GB) ir įdiegti galite iš „Apple“ svetainės.

Tikriausiai nereikia sakyti, kad jokie simuliatoriai neatstos tikro dalyko.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų