Aplikacija leidžianti persiųsti failus į „iOS“ įrenginius be „iTunes“

„Softorino“ sukūrė aplikaciją, kuri yra „Apple’iškai“ paprasta, tačiau veikia taip, kaip daugelis norėtų, kad veiktų „iTunes“.

Ar kada teko susidurti su situacija kai norint persiųsti muzikos ar video failus į „iOS“ įrenginį, to padaryti nepavykdavo, nes dėl neteisingo formato failas būdavo atmetamas, Aš jau nekalbu apie galimybę audio kūrinį ar filmą persiųsti į „iPhone“ ir „iPad“ be „iTunes“ pagalbos?

Dabar atsirado puiki aplikacija WALTR 2 leidžianti išvengti „iTunes“ naudojimo tiesiog pertempiant persiųsti failus į „iOS“ įrenginį. Dar daugiau, jei failas yra „iOS“ nepalaikomo formato, aplikacija besiunčiant jį automatiškai sukonvertuoja ir taip padaro gyvenimą daug paprastesniu. Tokiu būdu išvengiama būtinybė naudoti tokias aplikacijas kaip „Handbrake“ ar XLD video ir audio failų, tokių kaip: .MKV, .AVI, .MP4, .CUE, .FLAC ir eilės kitų konvertavimui prieš juos persiunčiant į „iPhone“ ar „iPad“. Konvertavimo greitis priklauso nuo naudojamo įrenginio ir deja, kol kas, nėra GPU akceleracijos, kuri reikia tikėtis dar kuriama, tačiau bet kuriuo atveju tai greičiau ir patogiau nei konvertuoti kitos aplikacijos pagalba ir vėliau sinchronizuoti per „iTunes“.

„WALTR 2“ yra gerokai tobulesnė už savo pirmtakę „WALTR“. Joje daug patobulinimų. Aplikacija automatiškai atskiria persiunčiamo failo tipą ir patalpina jį į atitinkamą aplanką. Jei teisingai suformatuotas video failas ji net gali atskirti ar tai tiesiog video, ar serialas (tada atpažįsta ir sezoną bei seriją ir užpildo aprašymo skyrių) ir atsidarius „Videos“ aplikaciją „iOS“ įrenginyje, labai tikėtina, failą rasite jam priklausančiame skirsnyje.

Nauja „WALTR 2“ funkcija leidžia failus į „iOS“ įrenginį persiųsti per Wi-Fi. Tiesa, ši funkcija kol kas „Beta“ stadijoje tačiau man ji veikia be kokių nors sutrikimų. Aplikacijos pagalba galima persiųsti: video, muzikos, PDF, ePUB failus, skambučių tonus, bei aplikacija palaiko ir senus, „Apple“ jau nebepalaikomus įrenginius: „iPod Classic“, „Nano“, „Shuffle“ ir t.t.

Aplikacija veikia stabiliai ir daro tai ką turėtų daryti. Vienintelis minusas yra palyginus aukšta kaina - viena licencija 39,95€.

Mac aplikacija „Waltr 2“ leidžianti persiųsti failus į „iOS“ įrenginius be „iTunes“

Dabar kai egzistuoja visa galybė srautinės muzikos ar video paslaugų: „Apple Music“, „Amazon Music“, „Spotify“, „Netflix“ ir t.t. daugelis jau nebesiunčia failų į savo „iOS“ įrenginius, tačiau jei kartais duomenų planai labai mažučiai ar liekate ištikimi „senam-geram“ būdui nešiotis viską ko reikia su savimi - ši aplikacija tikrai palengvins gyvenimą.

Prieš įsigydami „WALTR 2“, aplikaciją galite atsisiųsti ir išbandyti nemokamai. Yra „WALTR 2“ versijos skirtos „Mac“ ir „Windows“ kompiuteriams.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų