Kaip pervadinti „Bluetooth“ įrenginį

Kartais prie „Mac“ kompiuterio per „Bluetooth“ pajungtas įrenginys automatiškai užvadinamas ne taip kaip jį norėtumėme matyti sistemoje. Tai nesunku ištaisyti.

Jei norite „Mac“ kompiuteryje pakeisti prie jo per „Bluetooth“ pajungto įrenginio pavadinimą – tai padaryti yra labai paprasta.

  1. Jei esate nurodę, kad meniu juostoje būtų rodoma „Bluetooth“ piktograma – paspauskite ant jos ir atsidariusiame kontekstiniame meniu pasirinkite Open Bluetooth Preferences…. Jei tokios piktogramos nematote[1]: atidarykite System Preferences aplikaciją ir joje pasirinkite Bluetooth.
  2. Pažymėkite „Bluetooth“ įrenginį kurį norite pervadinti ir paspauskite ant jo dešinį pelės klavišą.
  3. Iš kontekstinio meniu pasirinkite Rename. (Anksčiau čia buvo krumpliaračio piktograma, tačiau dabar jos nebeliko ir tenka intuityviai naudotis dešiniu pelės klavišu.) „Bluetooth“ įrenginio pavadinimo keitimas „OS X“
  4. Atsidariusiame lange įveskite norimą įrenginio pavadinimą. „Atsidariusiame lange įveskite norimą įrenginio pavadinimą.
  5. Paspauskite Rename ir uždarykite „System Preferences“ aplikacijos langą.
  6. Viskas.

  1. įjungti „Bluetooth“ piktogramos rodymą meniu juostoje galima atidarius System Preferences aplikaciją, joje pasirinkite Bluetooth ir varnele pažymėjus Show Bluetooth in menu bar parinktį.  ↩

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų