„Apple“ atnaujino „Pages“, „Numbers“ ir „Keynote“ aplikacijas

„Apple“ atnaujino savo taikomųjų aplikacijų paketą „iWorks“ išleisdama naujas jo aplikacijų versijas.

Išleidusi „macOS Sierra“, „Apple“ atnaujino ir savo „iWorks“ paketo aplikacijas. Naujos „Pages“, „Numbers“ ir „Keynote“ aplikacijos skirtos tik „macOS Sierra“ naudotojams ir pasilikę prie senesnių „OS X“ versijų jų negaus.

„macOS Sierra“ naudotojai sistemą atnaujinę ant senosios ir naudojantys „iWork“ paketo aplikacijas joms skirtus atnaujinimus matys „Mac App Store“ aplikacijų atnaujinimų (Updates) skiltyje. Šių aplikacijų nenaudoję, jas atsisiųsti ar įsigyti gali „Mac App Store“ parduotuvėje.

Pagrindinė šių naujų „iWorks“ paketo aplikacijų naujiena yra galimybė bendradarbiauti realiame laike redaguojant dokumentus. „iOS“ įrenginių naudotojai šį atnaujinimą gavo praeitą savaitę kartu su „iOS 10“. Įdiegus šiuos atjauninimus, nesvarbu ar naudojate „iOS 10“, ar „macOS Sierra“ ar tiesiog naršyklės pagalba prisijungėte prie iCloud.com - galėsite realiame laike bendradarbiauti su kolegomis redaguojant dokumentus. Tiesa, ši funkcija dar „beta“ stadijoje.

Be kolaboravimo galimybės, atnaujinimas įdiegia plačios spalvų gamos paveikslėlių palaikymą „iWorks“ aplikacijose bei dokumentų lenteles (tabus) leidžiančius dirbti su keliais dokumentais viename lange.

„Keynote“ aplikacija turi naują „Keynote Live“ funkciją, kuri leidžia vartotojams demonstruoti prezentaciją, kurią kiti gali stebėti iš „Mac“, „iPhone“, „iPad“ ar iCloud.com.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų