„Apple“ išleido „OS X El Capitan“ atnaujinimą 10.11.6

Apple išleido „Mac“ kompiuteriams skirtos operacinės sistemos „El Capitan“ atnaujinimą bei atnaujino „iTunes“ aplikaciją.

Išleidusi ilgą sąrašą beta versijų atnaujinimų skirtų programuotojams ir viešiems beta testuotojams, „Apple“ išleido ir „OS X El Capitan“ atnaujinimą 10.11.6. Šį atnaujinimą savo „Mac“ kompiuteriuose gali įdiegti kiekvienas naudojantis „El Capitan“ per „Mac App Store“ atnaujinimų skiltį.

Tai nėra tas atnaujinimas, kuriame galima tikėtis kokių nors naujovių. Tai standartinis, klaidų ištaisymui skirtas sistemos atnaujinimas, kuris tradiciškai sistemą padaro stabilesnę bei saugesnę.

„OS X El Capitan 10.11.6“:

  • ištaisyta klaida dėk kurios vartotojo paskyroms, kurioms taikoma tėvų kontrolė, nustatymai galėjo būti ir neišsaugoti.
  • ištaisyta klaida dėl kurios kai kurie tinklo įrenginiai, tokie kaip garsiakalbiai ir multifunkciniai spausdintuvai negalėjo prisijungti prie SMB „share pointų“.
  • pagreitintas kompiuterio įsikrovimo laikas kai jungiamasi prie „NetBoot“ serverių.
  • ištaisyta klaida, dėl kurios kompiuteris galėjo būti neįkraunamas iš „NetBoot“ atvaizdų sukurtų iš „OS X 10.11.4“ ar „OS X 10.11.5“ diegimo paketų.
  • ištaisyta klaida dėl kurios „Active Directory“ autentikacija galėjo trukti ilgiau nei reikėtų.

„Apple“ taip pat atnaujino ir „iTunes“ išleisdama šios aplikacijos 12.4.2 versiją, kurioje ištaisyta klaida paveikdavusi kūrinius, kurių trukmė trumpesnė nei 60 sekundžių.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų