Paskelbtos „Apple Design Awards 2016“ aplikacijos - nugalėtojos

 „Apple Design Awards 2016“

„Apple“ paskelbė jos prestižinio „Design Awards“ aplikacijas nugalėtojas.

„Apple“ paskelbė žaidimų ir taikomųjų aplikacijų, nugalėjusių jos prestižiniame kasmetiniame „Apple Design Awards“ konkurse, sąrašą. „Apple“ manymu šiose aplikacijose atskleidžiamos unikalios savybės ar įrenginių galimybės, jos yra geriausios dizaino, technologijų ir naujovių srityje bei yra tos į kurias turi lygiuotis kiti aplikacijų kūrėjai.

„Apple Design Awards“ nugalėtojai

Auxy Music Creation

Tai nemokama, elektroninei muzikai kurti skirta „iPad“ aplikacija. Ji išsiskiria švaria vartotojo sąsaja, palaiko „Core Audio“, jos pagalba paprasta rašyti įvairių žanrų muziką.

„Auxy Music Creation“ - kaina: 0,00€

Chameleon Run

„iOS“ skirtas, „nesibaigiančio bėgimo“ žaidimas išsiskiriantis ryškiu dizainu. Jis palaiko „Apple TV“ ir „Siri Remote“. Žaidimas gana sudėtingas, tačiau įtraukiantis ir įdomus. Žaidimo kūrėjai daug dėmesio skyrė net pačiom smulkiausioms, atrodytų visai nereikšmingoms, detalėms.

„Chameleon Run“ žaidimo kaina 1,99 €

Complete Anatomy

„Complete Anatomy“ – 3D platforma skirta studijuoti žmogaus anatomiją. Ji tinka tiek tiems ką domina žmogaus kūno sandara, tiek ir profesionaliai studijuojantiems mediciną universitetuose ar kitose mokymo įstaigose. „iPad“ skirta aplikacija išsiskiri nepaprastu detalumu ir tikslia trimate vizualizacija bei palaiko iki 4K skiriamąją gebą turinčuis ekranus.

„Complete Anatomy“ atsisiųsti galima nemokamai, tačiau pilna aplikacijos versija kainuoja 49,99 € ir tikrai yra verta šių pinigų.

djay Pro

Didžėjams skirta aplikacija turinti „iPad“ ir „Mac“ versijas. Nauja aplikacijos versija leidžia sulieti iki 4 muzikinių takelių vienu metu ir palaiko iki 4K skiriamosios gebos srautinį video.

„iPad“ skirtos aplikacijos kaina 19,99 €
„Mac“ kompiuteriams skirta „djay Pro“ kainuoja 49,99 €

Frame.io

„iOS“ aplikacija skirta redaguojant video medžiagą bendradarbiaujant su draugais ar kolegomis. Aplikacijoje galima redaguoti video įrašus, papildyti juos įvairiais efektais bei palaiko integraciją į „Final Cut Pro X“.

Frame.io aplikacija yra nemokama

INKS.

Klasikinio „pinbolo“, „iOS“ įrenginiams skirtas, žaidimas sukurtas su skoniu. Į žaidimo lauką išleistas kamuolys, susidūręs su kliūtimis sprogsta išleisdamas spalvotus dažus, o dažai maišydamiesi tarpusavyje sukuria keistą piešinį.

INKS. kaina 1.99 €

Lara Croft GO

Šis „iOS“ žaidimas tai nuotykinis galvosūkis, kuriame pagrindiniam veikėjui Lara’i Croft reikės ištyrinėti senosios civilizacijos relikvijas. Žaidimas gana paprastas ir tuo pačiu įtraukiantis. Išmokti jį žaisti – paprasta, tačiau norint pasiekti geresnių rezultatų reikės stipriai pasistengti.

„Lara Croft GO“ žaidimo kaina 4,99 €

Streaks

Tai „iPhone“ aplikacija turinti savo dvynį skirtą „Apple Watch“. Šios aplikacijos paskirtis padėti žmonėms išmokti organizuoti savo įpročius. Aplikacijos vartotojo sąsaja – paprasta, tačiau sukurta efektingai.

„Streaks“ aplikacija skirta „iPhone“ kainuoja 3,99 €

Ulysses

Tai „Mac“, „iPad“ ir „iPhone“ platformoms sukurta aplikacija - tekstinis redaktorius, tapsiantis puikiu pagalbininku besimokantiems, žurnalistams ir žiniaraštininkams. Minimalistinio dizaino aplikacija turi platų nustatymų pasirinkimą ir įrašus sinchronizuoja su „iCloud“ tad pradėję rašyti viename įrenginyje – tęsti darbą galite kitame.

„Mac“ kompiuteriams skirta aplikacija kainuoja 44,99 €
„iOS“ įrenginiams skirtos aplikacijos kaina 24,99 €

Zova Personal Trainer

Tai „fitnes’u“ besidomintiems ar užsiimantiems skirtas aplikacija turinti daug video-pamokų. Aplikacija palaiko „Siri“ ir yra sukurta „iPhone“, „Apple Watch“ ir „Apple TV“ įrenginiams.

„iPhone“ skirta „Zova Personal Trainer“ aplikacija - nemokama, o jos „Zova Premium“ paketą galima įsigyti pačioje aplikacijoje už 7,99 €

Nugalėtojai studentai

Linum

Minimalistinis žaidimas-galvosūkis skirtas „iOS“ įrenginiams. Šio žaidimo tikslas: sujungti ekrane esančius taškus atlikus kaip galima mažiau žingsnių. Su kiekvienu lygiu tai padaryti tampa vis sudėtingiau.

„Linum“ platinama nemokamai

Dividr

Dvimatė, „iOS“ įrenginiams skirta arkada, kurioje reikia stumdyti šviečiančius blokus stengiantis išvengti kliūčių ir taip rinkti taškus. Žaidime naudojama „3D Touch“ technologija.

„Dividr“ platinamas nemokamai

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų