„Microsoft“ po pirmos WWDC16 dienos, jos dalyviams organizuoja dūzges

Temos: Apple, Microsoft
„Microsoft“ organizuoja WWDC 2016 dalyviams „afterparty“.

„Microsoft“ nutarė patrolinti „Apple“ ir surengti „afterparty“ pasaulinės „Apple“ programuotojų konferencijos dalyviams.

Artimiausią savaitgalį į Amerikos programuotojų meką San Franciską iš viso pasaulio plūstelės daugybė programuotojų, žurnalistų ir analitikų – čia prasidės kasmetinė „Apple“ rengiama „Worldwide Developers Conference 2016“. Konferencijos dalyviai pirmą dieną tikisi pasiklausyti „Apple“ pristatymo, kurio metu išgirs apie dar tik ateityje pasirodysiančias „iOS“ įrenginiams ir „Mac“ kompiuteriams skirtų operacinių sistemų naujoves, bei aplankyti kelias, konferencijos metu vykstančias „Apple“ programuotojams skirtas paskaitas. Ko konferencijos dalyviai nesitikėjo, tai „Microsoft“ organizuojamo „Future of Apps“ renginio, kuris prasideda visai šalia tik pasibaigus pirmai WWDC16 dienai.

„Microsoft“ renginio svetainėje rašoma: „Po pirmos WWDC 2016 dienos kviečiame į “afterparty”, kur galite prisijungti prie"Xamarin"[1] (kuris nėra koks nors klubinis narkotikas) ir "Microsoft". Maistas bei gėrimai mūsų sąskaita, ir mes kalbėsime apie "iOS".“

Greičiausiai, šio „Microsoft“ organizuojamo renginio - „afterparčio“ tikslas yra atkreipti programuotojų dėmesį į jos kuriamas aplikacijas ir paslaugas skirtas „iOS“ platformai ir netoliese vykstanti „Apple“ WWDC yra puiki proga tai padaryti, nes net tokiame mieste kaip San Francisco, ne kasdien būna tokia didelė vieno profilio programuotojų iš viso pasaulio koncentracija.


  1. „Xamarin“ - projektas leidžiantis kurti aplikacijas veikiančias skirtingose operacinėse sistemose, tame tarpe ir „iOS“.  ↩

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų