Tim Cook atsakė į „Apple“ gerbėjo laišką

Tema: iPad

„Apple“ vadovas Tim Cook atsakė į kliento laišką, kuriame šis papasakojo apie tai, kaip „iPad Air“ pastatė ant kojų jo senelį.

Socialinio tinklo „Reddit“ vartotojas prisistatantis bhanel slapyvardžiu parašė Cook'ui jaudinančią istoriją apie tai, kaip „Apple“ kompanijos planšetinis kompiuteris, tolimam nuo technologijų žmogui padėjo reabilituotis po operacijos ir net rasti naują užsiėmimą.

Užpernai metais, atsargos jūrų pėstininkui, pastoriui ir verslininkui dėl vėžinio susirgimo, teko atsigulti ant chirurginio stalo. Jūrų pėstininko anūkas ieškojo būdo, kaip moraliai palaikyti į depresiją puolusį ir nusilpusį savo senelį. Jam apsilankius „Apple Store“ parduotuvės darbuotojai parekomendavo įsigyti „iPad Air“.

Po kelių dienų, prasidėjus studentų Kalėdų atostogoms, anūkas galėjo aplankyti savo senelį ir padovanoti jam planšetinį kompiuterį. Štai kaip sureagavo senelis:

„Jis verkė. Jis mane apkabino taip stipriai, kaip dar niekas iki tol manęs apkabinęs nebuvo. Jis buvo nepaprastai laimingas, kad juo taip pasirūpino ir padovanojo tokią brangią dovaną. Aš atsisėdau šalia ir supažindinau jį su naudojimosi įrenginiu pagrindais, darbu internete, "Apple ID" nustatymais, paaiškinau kaip atsisiųsti aplikacijas bei parodžiau kaip įrenginio pagalba bendrauti su vaikais ir anūkais. Po poros valandų jis pasakė jog pavargo ir aš paguldžiau jį miegoti. Pas senelį atėjau po kurio laiko ir sužinojau, kad jis savarankiškai įdiegė porą žaidimų.

"iPad" padėjo jam vėl tapti savimi. Jis įdiegė Bibliją, rado naujus laisvalaikio praleidimo būdus, o su sveikata susijusius reikalaus aptardavo su gydytoju "FaceTime" pagalba. Po kelių dienų jis pradėjo geriau jaustis ir galėjo grįžti namo.“

Sprendžiant iš laiško autoriaus žodžių, jo senelis po operacijos visiškai atsigavo, išmokė savo žmoną naudotis planšetiniu kompiuteriu bei įsigijo „iPhone“, o seną telefoną išmetė. „Man labai patiko tai, kad "iPad" dėka, aš žinau kaip naudotis juo (iPhone)“, – sakė senelis anūkui.

Perskaitęs šią istoriją, Tim Cook atsakė jūrų pėstininko anūkui:

„Ačiū už laišką ir palaikymą. Aš laimingas, kad mes tapome tavo senelio gyvenimo dalimi.
Tim.“

„Apple“ vadovo atsakymas lakoniškas ir trumpas, tačiau reikia manyti, kad laiškų jis gauna tikrai daug ir tai, kad į jį atsakė yra nedažnai pasitaikantis dalykas ir rodo, kad ši istorija jį tikrai sujaudino.

Laiškas „Apple“ vadovui Tim Cook

Tim Cook atsakymas

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 2 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Botas ir tai geriau atsakytu i email.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų