Parduodama galimybė papietauti su Tim Cook

Tema: Žmonės

„Charitybuzz“ vėl paskelbė aukcioną, kurio metu galima įsigyti progą papietauti su Tim Cook.

Virtualių aukcionų svetainė „Charitybuzz“ ir šiais metais paskelbė „pietų su Tim Cook“ aukcioną. Didžiausią sumą pasiūlęs asmuo turės progą papietauti su „Apple“ vadovu kompanijos pagrindiniame biure Kupertino (Kalifornija) ir gaus VIP pakvietimą dviems asmenims į kasmetinį, rudenį vykstantį „Apple“ renginį.

Tim Cook šių metų „Time“ išrinktas vienu iš 100 įtakingiausių pasaulio žmonių. 2015 metais „Apple“ vadovas užėmė 1-ą vietą „Fortune“ rengiamoje „Geriausių vadovų“ lentelėje, o 2014 metais „Financial Times“ jį išrinko „Metų žmogumi“.

„Charitybuzz“ skelbiamas  „pietų su Tim Cook“ aukcionas 2016

Tai jau ketvirti metai iš eilės, kaip „Apple“ CEO „pietūs“ praduodami aukcione. Gauti pinigai bus paaukoti „Robert F. Kennedy teisingumo ir žmogaus teisių centui“. Pirmojo aukciono metu, neskelbiamas asmuo įsigijo teisę papietauti su Tim Cook už 610 000 USD, antrajame aukcione aukščiausia pasiūlyta kaina buvo 330 000 USD, trečiame aukcione didžiausia pasiūlyta suma 200 000 USD.

Dabar, iki aukciono pabaigos likus kiek daugiau nei devynioms dienoms, didžiausia pasiūlyta suma yra 125 000 USD. Per pastarąsias 10 valandų buvo atlikti du statymai padidinę kainą penkiolika tūkstančių JAV dolerių.

Norintys dalyvauti aukcione ir laimėti šią išskirtinę galimybę – papietauti su galingiausios technologijų kompanijos vadovu turėkite omenyje, kad prieš siūlydami savo sumą turėsite pateikti kreditinės kortelės duomenis, kurios mokumas tai sumai bus patikrintas. Aukciono pabaiga – 2017 metų gegužės 5 dieną. Laimėjus aukcioną, pietų data ir laikas bus anksčiausia, abiems pusėms tinkanti, tačiau reikia turėti omenyje, kad Tim užimtas žmogus ir gali trukti iki metų, kol ateis tas momentas kai bus galima susėsti prie vieno stalo su „Apple“ CEO.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų