Apple išleido tris išskirtinius „iOS“ darbastalių paveikslėlius

Temos: Apple, iPad, iPhone

Apple savo svetainėje paviešino tris, su gamtos apsauga susijusius, „iOS“ įrenginiams skirtus darbastalių paveikslėlius.

Apple paskelbė tris su gamtos apsauga susijusios tematikos darbastalių paveikslėlius skirtus „iOS“ įrenginiams. Tiems kas atneša į „Apple Store“ priduoti savo senus „Apple“ įrenginius, „Apple“ duoda korteles, kuriose nurodytas adresas iš kurio tuos darbastalio paveikslėlius galima atsisiųsti.

Thank you for recycling with Apple Renew. Your device will be recycled responsibly or given a chance to be used again, which will help keep electronic waste out of landfills. Enjoy your exclusive wallpapers.

Adresas viešas, todėl juo pasinaudoti gali ir tie, kas senų „Apple“ įrenginių nepriduoda sunaikinimui, o laiko užspaudęs stalčiuje. „iOS“ įrenginiams skirtų „Apple“ darbastalių paveikslėlius atsisiųsti galite iš „Apple“ svetainės.

Alternatyviai, tuos pačius darbastalio paveikslėlius skirtus „iPhone 5“, „iPhone 6“, „iPad“ ir „iPad Pro“ – visiems įrenginiams iš karto, viename archuve, galite atsisiųsti iš „Mac Arena“ svetainės.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų