Antroji „iPhone SE“ ir 9,7 colio „iPad Pro“ išankstinių užsakymų banga

Kalifornijoje kovo 21 dieną vykusio „Apple“ renginio metu kompanija pristatė du naujus produktus 4 colių „iPhone SE“ ir 9,7 colio „iPad Pro“.

Pirmosios bangos šalyse išankstiniai užsakymai „iPhone SE“ ir 9,7 colio „iPad Pro“ prasidėjo kovo 24 dieną ir juos užsisakiusiems šie bus pradėti siųsti kovo 31.

Vakar „Apple“ paskelbė ir apie antrą išankstinių užsakymų šalių bangą, kurioje yra ir Lietuva. Antrosios bangos šalys, kuriose jau galima užsisakyti „iPhone SE“ ir mažąjį „iPad Pro“ yra: Albanija, Andora, Austrija, Bahreinas, Belgija, Bosnija, Bulgarija, Kroatija, Čekija, Danija, Estija, Suomija, Graikija, Gernsis, Džersis, Vengrija, Islandija, Indija, Airija, Meno sala, Italija, Kosovas, Kuveitas, Latvija, Lichtenšteinas, Lietuva, Liuksemburgas, Makedonija, Maldivai, Malta, Monakas, Nyderlandai, Norvegija, Lenkija, Portugalija, Rumunija, Rusija, Saudo Arabija, Slovakija, Slovėnija, Ispanija, Švedija, Šveicarija, Taivanis, Turkija ir JAE.

Šiose valstybėse galima iš anksto užsisakyti „iPhone SE“. „Apple“ teigia, kad po užsakymo šie įrenginiai bus išsiųsti per 3–5 darbo dienas, tačiau kur kas realiau manyti, kad tai truks apie porą savaičių, o kai kurių modelių (pvz. tokių kaip 64GB „iPhone SE) išsiuntimas gali užtrukti dar ilgiau ir jų gali tekti palaukti ilgiau nei mėnesį.

Reikia paminėti, kad „Apple“ pasirinko dar vieną sertifikuotą oficialų „iPhone“ platintoją Lietuvoje - „Tele 2“. Tai reiškia, kad šis operatorius turės galimybę oficialiai pardavinėti „iPhone“ ir tai darys už oficialią kainą bei tai, kad „Apple“ pritaikė visų gaminių programinę įrangą lietuviško „Tele 2“ tinklui. Prekybą naujaisiais „iPhone SE“ telefonų modeliais „Tele 2“ planuoja pradėti balandžio 6 dieną.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų