Tim Cook lašas deguto socialiniame tinkle

Twitter socialiniame tinkle Tim Cook įlašino lašą negarbės deguto į iPhone medaus statinę.

Savaitgalį Tim Cook apskaitininkė vienose iš Nacionalinės JAV futbolo lygos varžybų ir pasibaigus rungtynėms Apple vadovas nutarė pasidalinti nuotrauka iš „įvykio vietos“ Twitter socialiniame tinkle. Kadras su visa eile jame judančių veikėjų ir, matyt, padarytas dar iš susijaudinimo drebant „fotografo“ rankoms, švelniai tariant, gavosi nelabai koks.

Žinoma, galima kalbėti apie tai, kad nuotaika kadre jaučiame, kas, kur, kaip ir kodėl - taip pat suprantama, tad turėtų būti viskas kaip ir OK, bet… sekantys Tim Cook Twitter paskyrą tuojau pat apspito reikšdami savo nepasitenkinimą nuotraukos, padarytos iPhone, kokybe. Ypač kandūs komentatoriai, Cook’ui patarė įsigyti Samsung Galaxy, kad nuotraukos būtų geresnės.

Internete pasirodė  šmaikščių koliažų su nelabai sėkmingu Tim Cook padarytu iPhone kadru.

Internete pasirodė ir šmaikščių koliažų su tuo, nelabai sėkmingu Tim Cook fotografiniu šūviu.

Daugelis paprastų žmonių net neįtaria, kad iš tikro „fotografuoja žmogus, o ne fotoaparatas“.

Pats Tim Cook, kol kas niekaip į komentarus neatsakė ir nuotraukos iš paskyros nepašalino - ir teisingai, mano galva, nes tai ugningiems liežuviams suteiktų dar daugiau peno spjaudytis liepsnomis.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 8 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Gal paprasciausiai kas ranka jam ant uzpakalio uzdejo tuo momentu kai fotkino :D

  2. Laiku palikau Apple. Tiesą pasakius užkniso Apple politika konkrečiai. Kaip atėjau dar esant gyvam Styvui į Apple mėgaudamasis jo produktais, taip dabar su palengvėjimu palikau Apple platformą. Sėkmės hebryte. Gyvenimas linguoja sinusoidėje. Apple kontoroje aiškiai kažkas negerai. Nesakau, kad negrįšiu, bet dabar jau ne man...

  3. Transgresija

    Klausimas ekspertui Ramūnui: ar būtų labai bloga idėja instaliuoti ios9 į iphone5 ar geriau pasilikti su ios8?

  4. Kaip geriau tikrai ne man spręsti ir joks aš ne ekspertas :). Namie yra vienas 5-tukas su iOS 9 - veikia normaliai. Tiesa, tikėtis, kad jis veiks geriau nei su 8 neverta. O ko trūksta iOS8, kad kirba mintis apie iOS 9?

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų