Internete pasirodė naujo 4 colių „iPhone“ vaizdai

Tema: iPhone

Likus kiek mažiau nei mėnesiui iki dienos, kai manoma „Apple“ pristatys naują 4 colių „iPhone“ modelį – internete pasirodo vis daugiau duomenų apie šį daug kieno laukiamą „mažylį“.

Internete pasklidę „iPhone 5se“ brėžiniai.

Apsauginių „iPhone“ rėmelių gamintojai paskleidė informaciją, kad naujas 4 colių „iPhone“, dar vadinamas „iPhone 5se“ bus panašus į 2013 metais „Apple“ išleistą „iPhone 5s“ modelį. „iPhone“ priedų gamintojų pranešime yra tam tikras prieštaravimas patiems sau – jie teigia, kad „iPhone 5s“ skirti rėmeliai tiks ir naujam „iPhone“ modeliui, tačiau tuo pačiu teigia, kad telefono išjungimo mygtukas bus perkeltas iš viršaus į šoną, kas gali pradžiuginti dabartinių „iPhone 6s“ modelių naudotojus nutarusius grįžti prie patogiau į delną telpančio įrenginio.

Tikimasi, kad „iPhone 5se“ kraštai taip pat bus suapvalinti, tačiau išlinkimas bus mažesnis nei dabartiniuose, naujausiuose „iPhone“ modeliuose. Šaltiniai teigia, kad naujajame telefone bus įdiegtas „A9“ procesorius – toks pats koks naudojamas „iPhone 6s“. Telefonas taip pat palaikys „gyvas“ nuotraukas, turės NFC kas leis naudotis „Apple Pay“ paslauga, tačiau apie „Touch ID“ jutiklio, atsiradusio kaip tik „iPhone 5s“ modelyje, buvimą šiame „mažylyje“ kol kas informacijos nėra.

Kalbėdami apie kainas, „žinovai“ teigia jog 16Gb ir 64GB modeliai kainuos tiek pat kaip ir „iPhone 5s“.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų