Nemokamų 15GB Microsoft OneDrive pasiūlymas baigiasi šiandien

Microsoft OneDrive papildoma „bonus“ vieta

Praeitų metų pabaigoje Microsoft nustebino daugelį savo sprendimu sumažinti nemokamai suteikiamos OneDrive saugyklos vietą nuo 15GB iki 5GB.

2015 metų pabaigoje Microsoft nutarė sumažinti nemokamai suteikiamos savo internetinių debesų paslaugos OneDrive vietą nuo 15GB iki 5GB, taip nustebindama nemažai savo šios paslaugos vartotojų.

Tiems, kas mano, kad papildoma vieta OneDrive saugyklose reikalinga, Microsoft suteikė galimybę. Šiandien (2016 metų sausio 31 diena) paskutinė diena kai galite iš Microsoft gauti nemokamus 15GB ir jei pamiršote iš Microsoft „paprašyti“ papildomų 15GB dar gruodžio mėnesį – šiandien dar galite tai padaryti apsilankę specialiame Microsoft OneDrive puslapyje.

Nemokamai Microsoft suteikiama OneDrive vieta tai 15GB + 15GB nuotraukoms aktyvuojant nuotraukų perkėlimą OneDrive aplikacijoje skirtoje iOS, Android ar Windows Phone (aktyvavus ir gavus papildomą vietą, tą funkciją galima atjungti - suteikta vieta išliks).

Microsoft OneDrive papildoma „bonus“ vieta - pranešimas kai gaunamas nemokamos vietos patvirtinimas
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 3 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Ačiū, už priminimą!

    vis dar turiu 240 GB nemokamų :)

  2. Nesu koks tai viska saugantis zmogus, bet dabar mastau, gal visgi reikejo pasinaudoti proga...This storage promotion is now over... :)

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų