iPhone 6s galingiausias 2015 metų telefonas pasaulyje

iPhone 6s net ir neturėdamas tokių galingų procesorių, kokiais giriasi Android vartotojai - savo galingumu stipriai lenkia žaliojo roboto garbintojų rankose laikomus telefonus.

Naujausi Apple iPhone 6s ir iPhone 6s Plus modeliai dar kartą įrodo, jog mobiliems įrenginiams nereikia octa-core (8-ų branduolių) procesorių ir kalno RAM, kad šie būtų galingi - užtenka to, kad juose būtų įdiegta „teisinga“ operacinė sistema. Nežiūrint to, kad skaitinėjant popieriuje surašytus skaičiukus, iPhone 6s ir iPhone 6s Plus atsilieka nuo savo „žaliųjų“ konkurentų kolegų – realiame gyvenime naujausi Apple mobilieji telefonai palieka savo „žaliuosius“ draugus uostyti dulkių, nors jie nelabai jų gal ir užuodžia, nes šios jau būna spėjusios nusėsti kol saldumynų fabriko produkcijos varomi ir nuo čiulpinukų, keksiukų ir zefyrų apsunkę nerangūs žalieji, pritempia savo aštuonis branduolius ir tonas RAM’o iki finišo tiesiosios.

„Antutu“ skelbiamos ataskaitos kiekvienais metais yra vienos populiariausių mobilių telefonų industrijoje. Trečiadienį, „Antutu“ paskelbė 2015 galingiausių pasaulyje išmaniųjų telefonų suvestinę ir šie duomenis turėtų priversti rausti iš gėdos žaliojo roboto garbintojus ir ypač tuos, kurie mėgsta pasigirti dideliais skaičiais besislepiančiais jų telefonuose. Kaip rodo reali situacija - techniniai parametrai, kalbant apie „iPhone vs Android“ nieko nereiškia, nes nesvarbu kiek branduolių - svarbu kaip veikia.

Dviejų branduolių 1,85GHz A9 procesorių varomi turėdami vos 2GB RAM Apple „iPhone 6s“ tiesiog šaiposi iš tokių telefonų kaip Samsung „Galaxy Note 5“ turinčių 2,1GHz dažniu plakančius 8-ų branduolių Exynos 7420 procesorius ir 4GB RAM savininkų. Žiūrint į žemiau pateiktą lentelę nereikia specialių akinių, kad suprasti jog iPhone gerokai efektyviau dirba su jame įdiegta iOS operacine sistema. Surinkęs 132 620 taškų „iPhone 6s“ savo konkurentus palieka toli, toli ir sekantis po jo yra tik 92 746 taškus surinkęs, 2015 metų lapkritį išleistas „Huawei Mate 8“, o trečioje vietoje velkasi „Meizu Pro 5“ su apgailėtinais 86 214 balų.

Duomenys: antutu.com

Manau, žiūrint į šią lentelę neturėtų kilti daug dvejonių renkantis telefoną ar galvojant „iPhone ar Android“. Pasidalinkite šia informacija, jei savo rate turite paklydusių, „žaliuojančių“ kolegų sprendžiančių šią dilemą, nes panašu, kad ji dabar yra panašesnė į „būti ar nebūti“ ir pasirinkus Android, ko gero, reikštų - nebūti.

Skeptikams dar vienas šaltinis su iPhone 6s ir galingiausio Android telefono „Huawei Mate 8“ palyginimu.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 53 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Transgresija

    Iphone 6s plus kainuoja beveik x2 nexus 6p turint omenyje, kad 16 gb net nelaikau variantu

    • Tame ir reikalas, kad Android vartotojų tarpe niekas nenori mokėti už high-end daiktus, tame tarpe ir Android telefonus. Už aplikacijas mokėti dideliai daliai Android vartotojų taip pat „gaidys“. Tokiems ir egzistuoja 95% Android rinkos su atitinkama kokybe ir gamintojo bei operatoriaus požiūriu į juos. Vartotojai, kurie yra pasiryžę įsigyti kokybišką, patikimą ir atitinkamai brangiai kainuojantį telefoną, kaip taisyklė, renkasi iPhone.
      Žinoma, jei vartotojo poreikis yra paskaityti el. paštą, Facebook ir pamėtyti paukščius į žalias kiaules - jiems užtenka ir kokio nors Moto G ir jie tokius ragelius ir renkasi, o paskui bando tarpusavyje pasimatuoti kurio pasirinkta šiukšlė ant popieriaus geresnė, kad bent kažkiek reabilituoti savo ego.

      • Pasakos cia daugumos iphonu vartotoju pasiteisinimas kodel jie sumokejo 2-3 kartus brangiau uz rageli. Androidai gali rinktis koki tik nori dizaina dydi greiti ir kaina, kai iphono tik du modeliai :)

        meizu.com
        mi.com/en/mi4i/
        nubia.com/ ir t.t.

        • Sakyčiau liūdnas reikalas. Nukopijavus iPhone dizainą telefonas netaps geresniu ir nepradės veikti greičiau. Liūdna už Android vartotojus, kad pirkdami naujus modelius, jie perka pusantrų metų senumo operacinę sistemą, kuri greičiausiai niekada tuose telefonuose nebus atnaujinta ir iš principo jie nusiperka pigiau tai kas panašu į iPhone, bet niekada tokiu nebus - tai rodo gamintojo požiūrį į savo vartotoją.
          Čia kaip nueitum į mėsos parduotuvę, kur karbonadą pardavinėja seną (dar galiojančią, bet jau seną), bet pigiau ir įvynioja į labai panašų popierių kaip ir brangiau bei šviežią pardavinėjančioje parduotuvėje. Tiesa, už tai, kad gali nešviežią mėsą įsigyti pigiau, turi kentėti ir tai, kad pardavėjas bei kasininkas tave dar ir apspjauna. Pirkdamas senesnę greičiausiai nenusinuodysi, gal kiek bus negera, bet išgyvensi.
          Kas dėl modifikavimo - tą senesnę mėsą gali susipjaustyti ir pasidaryti tokį karbonadą kokio tau reikia - pirkdamas brangesnę jau turi supjaustytą taip kaip tau reikia - dedi ir kepi, valgai šviežią ir nesi apspjautas.

          • Mane visiskai kaip vartotoja nejaudina kas ka kopijuoja. Man patinka kai yra is ko rinktis.
            Po dvieju metu dauguma iphone fanu jau seile varvina noredami naujo modelio, tik kad jiems vel uz tai reikes pakloti didele suma.
            Sutinku su vienu kad apple diktuoja madas.
            Del naujos os tai as jau nekarta esu kalbejas, androide daugiau viskas atnaujinama be naujos os. Dauguma paprastu vartotoju net nesaka naujienu ir jei jiems per prievarta nebruktu naujos ios ar android tai jie ju net ir neatnaujintu.
            As perejas naujas Androis versijas skirtumo nepajutai taip kaip ir su ios, tik ios senesni irenginiai nusilpo del naujos os.

            • Man patinka kai yra tai - kas man patinka ir man visiškai nesvarbu ar tas daiktas guli tarp 100 kitų ar vienintelis ir net greičiau nepatinka kai aplink yra didesnių ar mažesnių šiukšlių, nes apsunkina visą reikalą. Atėjau, pamačiau, patinka - nusipirkau. Taip renkuosi daugelį dalykų - atėjau į parduotuvę, kažkas krito į akį - nusipirkau, o į kitus net nežiūriu.
              Ir automobilius keičiame kas kelis metus, o yra žmonių kas nusiperka ir važinėja ilgiausiai - nematau tame problemos, kiekvienas renkasi pagal poreikius ir galimybes ir net sakyčiau, kad Android telefonus žmonės (jei gali sau leisti) keičia dažniau, nes jie labai greitai pavirsta nieko vertais - net parduoti neverta.
              Taip, apie OS mes kalbėjome ne kartą, tačiau ne viskas yra tik aplikacijos. Sistema yra branduolys ko pagrindu tos aplikacijos veikia ir tai, kad skirtumo nepajutai nereiškia, kad jo nėra.
              Taip, daug vartotojų nesuka sau galvos. Aš taip pat po automobilio kapotu nelendu kol lemputė kokia nors neužsidega, bet gerai, kad užsidega, nes kitaip kur nors ir sustočiau pusiaukelėje. Tiesa, Apple senesniuose įrenginiuose gal kiek per agresyviai „lemputes degioja“, na bet už tai dabar sės į teismo suolą.

  2. Dabar gera telefona galima paimti uz 200€-300€

    Apie kokia cia teisinga os kalbama, jei senesniuose irenginiuose vos paveza, dirba kaip vezlys tas ios
    RAM dedamas ne tam kad greiciau os suktusi. Senesni ios irenginukai dabar vargsta kad pas juos buvo labai mazai RAM ideta.

    Turiu sena android irenginuka gal jau kokie 3 metukai sukako, poreikio greitesniams procesoriui neturiu, dirba be jokiu lagu. Cai tie greiti procesoriai reikalingi kas megsta zaidimus zaisti, na ir ios naujos versijos reikalaujo greitesnio procesoriaus :)

    • „Geras“ yra labai reliatyvi sąvoka ir dažnai, kalbant apie telefonus yra „nusipirkau geriausią, ką už tiek pinigų galima nusipirkti“.

      Spėju, kad kalbėdamas apie iOS dirbantį kaip vėžlį ir Android dirbantį be jokių lagų lygini abudu senus (3 metų) įrenginius su įdiegtomis naujausiomis operacinėmis sistemomis :) …ar vis tik Android'as net neuostė atnaujinimų, nes „dėjo“ gamintojas, OS leidėjas ir operatorius ant to telefono ir jį įsigijusio vartotojo ir nereikia man pasakoti, kad Google durna ir atnaujinimus leidžia be reikalo, saugumo spragas užtaiso be reikalo ir patobulinimus sistemoje daro be reikalo taip pat, nes vartotojams to nereikia nes visi vartotojai yra kelmai - nepatikėsiu.

  3. Veikia tai jie gerai, bet tuo ir baigiasi viskas. Su Droidu bent nėra rankos surištos, gali pasidaryti telefoną pagal save. Kaina žinoma irgi faktorius.

  4. Parodykite Android'ą 5-6 metų senumo, kad suktūsi ?
    Aš turiu iPhone 4 jis išleistas 2010 birželį, jam jau 5 metai, aišku ten sukasi 7 iOS ne 9, bet sukasi.

  5. Transgresija

    Šitas reikalas su Apple kažkuo primena console peasantry su savo "optimizacija", modinimo neįmanomumu ir tt.

    Iphone yra aukštos klasės telefonai padaryti kaip įmanoma pigiau pvz. ips lcd vietoj brangesnio amoled (mažesne rezoliucija), analogiška sony kamera tik pigesnė ir mažiau mpx, mažesnė talpa bazinio modelio verčianti permokėti vien už talpą (sd kortelių nebuvimas). Pririšimas prie app store - čia įsivaizduokite Windows pc pririšta prie kokio microsoft store... Siaubas. Ir tada aiškinti "viską už mus sutvarkė mūsų labui".

    Aišku dėl mobilaus formos faktoriaus galima atleisti už tokias pelno maržos auginimui skirtas žmonių smegenų pisimo operacijas. Juk Apple parduoda ką? IOS gero dizaino (dažniausiai) pakete, gerą procą. Iki neįmanomumo optimizavus OS gali sumažinti RAM reikalavimus. Tokiu būdu dar labiau sumažina gamybos kainą o pardavinėja netgi brangiau jau vien dėl prestižo.

    Ir tai nėra nuomonė. Tai faktai. Nuo to Iphone netampa blogesniu, bet aš netgi žaviuosi Apple sugebėjimu kurti gerus produktus su tokiomis minimaliomis pastangomis. ir tas produktas yra softas

  6. Ucchhh... Net gera paskaityti tikrų Lietuvių komentarus kaip tas ar anas geriau, kaip iš to ir ano galima rinktis. Taip malonu kai jus, gerbiamieji, pešatės ir bandote įrodyti savo tiesas. :) nu gi fainai tiesiog.

    Kas liečia straipsnį: Na skaičiai kalba už save, viskas tuo aišku. Tad dauguma dabar ims ginti kad nepirktų, ar kad iOS š***s ir pan. Jei jums taip yra, valio, sveikinu. Tačiau jūsų nuomonė mažai kam rūpi, nes kiekvieno žmogaus skirtinga. Aš pvz nebeįsivaizduoju kito telefono be iOS. Nu sorry, bet niekaip. Kaip ir nelabai įsivaizduoju kito kompiuterio be mac OS X.

  7. Transgresija

    Kas dėl kompų tai įdomu už kokią kainą ir aišku tai išvis neįmanoma ant Mac - galima būtų pvz. sužaist kokį Witcher 3 ant ultra 1440p 60+ fps?

    Apple mano nuomone turi kažkokią ribotą reikšmę tik mobilių įrenginių sektoriuje ir išsiskiria savo gera OS.

    Realybė tokia, kad norėti vienos monopolistinės firmos valdančios visus aspektus yra savižudiška vartotojui ir konkurencijai. Tik atviros ar pusiau atviros sistemos suteikia laisvę vartotojui ir neleidžia vienai įmonei laikyti vartotojus ekosistemos įkaitais. Windows monopolija irgi blogis, bet bent jau nėra IOS tipo apribojimų su uždaru app marketu ir tt

    • Nežinau, nei kas tas Witcher, nei kada buvau girdėjęs, bet vienas iš Mac žavesių yra tas, kad juose be vargo galima sukinėti ir langines. Paieškojęs internete radau

      Nežinau gerai ten ar blogai, nes per telefoną žiūrėjau ir rašau. Mačiau yra video kur ir ant MacBook kompiuterių žaidžia.

      Kalbant apie Windows mobiliems, tai ten apskritai nėra jokio marketo, o jei kalbėti apie kompiuteriams skirtas OS, tai ir Mac'ams nebūtinai aplikacijos iš App Store turi būti.

  8. Aš suprantu jog yra žmonių neturinčiu ką veikti, na bet negi na tiek ?....

    Gaidys tas Android. Bei drakonas Windows.

  9. Iphone kaip visada perka straipsnius, kitaip nepavyksta pasivyt Androidu, net juokas ima del tokiu lempiniu straipsniu, pats straipsnis sako kad prastesnis tas iphonas, visiskas briedas. Nezinau kaip galima paaiskinti toky dalyka, 4metu senumo samsung turi puikiausiai veikinacia navigacija, o naujausias iphone ne. kame reikalas su tuo atsilikusiu obuoliu ?

    • Taip, Apple paprastai perka straipsnius ir visada primoka iPhone nusipirkusiems, tiesiog duoda pinigų žmonėms, kad šie pirktų iPhone. O Samsung yra garsi žemėlapių ir navigacijos kūrėja, todėl jos telefonuose yra puiki navigacija, kokios neturi iPhone. :-D
      Kam jau kam, bet apsivogusiai, visiškai fantazijos ir kūrybiškumo stokojančiai Samsung su jos požiūriu į vartotoją slėptis ir stipriai, spėju Android vartotojų tarpe Samsung telefonus perka tik visiškos reklamos aukos ir prigimtinės encefalinės blondinės. Beje, jai taip pat moka Apple, kad ši kopijuotų jos produktus.

      • Gerb Ramunai, pagarba uz gera tarnyba iphonui! Kai kurie zmones megsta labai garsiai rekti kad jie yra aukos kazkam - siuo atveju iphonui, ir net nesigedina kad gerai jauciasi kai juos kazkas valdo.
        Manau nera prasmes veltis i beprasmes diskusijas.
        Sekmes tarnyboje!

        • Lietuviai dažnai mėgsta pagrįstai ar nepagrįstai verkšlenti, tačiau neteko sutikti nei vieno, kuris kokiu nors būdu išreikštų, kad yra iPhone, Android ar kokio nors kitokio telefono auka.
          Asmeniškai į iPhone pasaulį atėjau po eilės metų kantraus Android bandymo, tačiau supratęs, kad tai pasaka be galo - įsigijau iPhone ir visi mano telefoniniai vargai baigėsi. Nesijaučiu, kad būčiau kieno nors valdomas, nors gal kiek ir veidmainiauju taip sakydamas - žmona vis tik patampo mane už virvučių.
          Tai, kad Android vartotojams tokia informacija kelia kokias nors emocijas ar asociacijas tik rodo jų nestabilią savijautą ir netikrumą naudojama operacine sistema. Tad Aliiau, laukiame žengiant į rytojų palikus vargus praeityje ir su iPhone rankoje. Gal ir Jums patiks išsivaduoti nuo įkyraus Google sekimo ir valdymo, nes būtent tai ir yra jos kasdieninės duonos dalis - tokie vartotojai kaip Jūs.
          O šiaip rašant geriau nurodyti savo el. pašto adresą, ar bent jau ne kito žmogaus nes abejoju ar esate kolumbietis.

        • Jei neturi ka pasakyti geriau jau patyletum.

          Su apple marketingu labai aisku, kur kazkas kazka prasizioja apie apple blogai ji juos baudzia visais imanomais budais: nebeduoda pakvietimu i jos sou, isime aplikacijas is app store.....

          • Ir gerai daro, jeigu žmonės nesupranta pagarbos žmonėms. Kam su tokiais ir turėti reikalų? Pagarbą turiu mintyje tokią, kad tie, kurie, anot komentaro, prasižioja blogai apie Apple, yra nepegarbūs Apple atžvilgiu, nes Apple tai ne daiktas-tai organizacija, kurioje dirba žmonės.

            • Gal tu geriau paziurek dokumentini, koks kelias praeina ir kaip isnaudojami zmones kad ant prekystalio atsidurtu grazus iphone.
              Kaip paaiskinsi tokia situacija, programeris sukure aplikacija kuri praejo apple cenzura ir visi galejo kas norejo parsisiusti, tik veliau paaiskejo kad su ja galima suzinoti kieno procesorius idedas i iphone, o jie buvo du vienas kiek geresnis, po to sia aplikacija ismete isspire apple.

              • ne išmetė, o laikinai suspendavo kol, matyt, viduje apsitarė ar kylantis ažiotažas dėl skirtingų gamintojų nėra kenkėjiškas. Vėliau, paskelbė, kad skirtumo nėra ir jau sekančią dieną ta aplikacija vėl buvo App Store ir yra iki šiol.
                Kas link tavo ankstesnio komentaro, kad „kazkas kazka prasizioja apie apple blogai ji juos baudzia visais imanomais budais: nebeduoda pakvietimu i jos sou…“, tai manau turėjai omenyje vieną vokiečių žurnalą rašantį technologijos temomis, tai jie ne itin gražiai pasielgė, pripažink - Apple jiems davė pabandymui naują iPhone, o jie vietoje apžvalgos jį tiesiog paėmė ir sulaužė ir paskelbė tą video medžiagą medžiagą kaip laužo iPhone - sulaužyti galima viską.

              • Andriau, dėl Apple ir išnaudojamų žmonių gamyklose, tai manau, kad kalbi apie dokumentinį filmą, kuriame viskas varoma į vienus vartus. Nedaryk išvados iš vieno filmo. Žiūrint į situaciją blaiviai, beje to blaivo požiūrio ir nešališkumo labai trūksta „tame“ dokumentiniame filme Apple gamyklas, tai reikalas tas, kad „Apple“, „Microsoft“, „LG“ ir „Nokia“ yra priskirtos „B+“ kategorijai.
                Tokios kompanijos kaip „Dell“, „HP“, „Intel“, „Motorola Mobility“, „Motorola Soltutions“, „Samsung“, „Pansonic“, „Toshiba“ - kiek žemesnei „B“ kategorijai.
                Situacija tokiose kompanijose kaip „Philips“, „Blackberry“, „Hitachi“, „Olympus“, „Sony“, „Sharp“, „TomTom“, „Garmin“, „SanDisk“ ir „IBM“ dar blogesnė, jos priskirtos „C“ grupei.
                „Amazon Kindle“, „HTC“, „Huawei“, „Lenovo“, „Canon“, „Asus“, „Oracle“ ir „Nintendo“ - „D“ grupei, o „Hisense“ ir „Palsonic“ iš vis „F“ grupei.
                Nežiūrint viso šito blogiausia visoje šioje tiradoje yra kažkodėl tai tampa „Apple“, kuri deda bene daugiausiai pastangų į darbuotojų darbo aplinkos gerinimą.
                Aukščiausiai „A“ grupei nebuvo priskirta nei viena kompanija.
                Jei domina šaltinis: „Electronics Industry Trends (the truth behind the barcode) - Exploitation and Slavery in Electronics“

  10. Taip pat ir komentaruose - kai kur trūksta pagarbos. Arba užslėpta pagarba (daugmaž "nevaro" ant kito, bet kontekstas tai atskleidžia) arba be pagarbos visiškai. Pavyzdžiui: "Jei neturi ka pasakyti geriau jau patyletum.". Sakinio autorius mėgsta reikštis įvairiose temose, turi Apple produkcijos, bet ant jos savotiškai "stumia", pasitenkinimo stygius.
    Puikiai tiktų kitas sakinys, cituoju: "Android vartotojams tokia informacija kelia kokias nors emocijas ar asociacijas tik rodo jų nestabilią savijautą ir netikrumą naudojama operacine sistema.". Pridėčiau dar netikrumo jausmą naudojantis ir daiktais.
    Nieko asmeniško, bet būtų visiems geriau, kai daugiau konstruktyvumo, mažiau verkšlenimo ir daugiau pagrįstumo.
    Ramūnas yra to pavyzdys.
    Ir noriu Ramūną pasveikinti, kad perėjo nuo Android prie Apple. Nors čia neaišku - labiau dėl OS ar geležies/dizaino?
    Aš asmeniškai džiaugiuosi, kad neteko pradėti su Android - neatsimenu kam dėkoti, bet pradėjau naudotis nuo pirmojo iPhone pasirodymo (tiksliau nuo iPod Touch, po kelių mėnesių iPhone). Laikui einant tekdavo pačiupinėti Android telefonus - nesuprasdavau, kam to reikia rinkai, bet paskui prisimindavau, kad visokių žmonių yra. Ir jie bent jau nesiskųsdavo dėl turimų telefonų.
    Taigi diskusijos komentarų forma yra gerai.
    Android telefonų vartotojai-taip pat gerai, nes visi negali turėti iPhone-nespės Apple prigamint :)
    Taikos ir sėkmės žengiant į rytojų su iPhone!

  11. Karai, karais :) koks skirtumas, visi telefonai geri ir visi su savo pliusais ir minusais :)

    Ar kas pastebėjo, kad su 6s nufilmavus 4k raiška ir permetus į iPad, nepalaiko Photos aplikacija? :)
    Biški lievai. Tokiu atveju galvoju geriau nustatyti 1080p ir 60fps ir visur veiks..?

  12. Transgresija

    Paprastas pavyzdys kokiais idiotais Apple laiko savo vartotojus: gali, bet taupymo sumetimais specialiai į 4,7" modelį nededa 1080p.

    • Manau skirtumo nelabai ir pajusi ar 1080p ar interpoliuotas, o našumo prasme (į blogąją pusę) pajusti tai galima. Pagaliau koks idiotas 1080p filmus žiūri iPhone ekrane (net ir Plus'o), tam yra didesnius ekranus turintys įrenginiai. Tas pats kaip ir su 4K - filmuoti gali, žiūrėti taip pat, bet kam tokiame ekrane gali reikėti true-4K - niekam.

      • Čia beje viena priežasčių kodėl Iphone 6s turi tokį pranašumą pvz. žaidimuose. Net jeigu procesoriai būtų 1:1 su androidais 1080p bus daugiau fps nei 1440p. Čia panašiai kaip konsolės su 720/900p30fps tipo normalu palyginus su minimum 1080p60fps ant normalaus kompo.

        Apple būtų labai lengva pasiekti analogišką našumą su truputi didesne rezoliucija, bet jie taip taupo kiekvieno elemento atveju, kad tai tampa tiesiog nebereikalinga - juk fanai pirks - svarbiausia nepasidarė blogiau (PPI nėra mažiau).

        4K ekranai telefonams yra turbūt kraštutinumas bent jau šiuo metu su dabartinėmis baterijų technologijomis ir turiniu. Max 1440p o mano nuomone geriau 1080p, bet geresnis našumas ir baterija ilgiau veiks.

        Kitas geras pavyzdys iš tos pačios temos apie Apple požiūriu į konsumerius:
        16GB baziniai modeliai lol. Kas automatiškai verčia pirkti brangesnį 64GB modelį kaip vienintelę opciją. Vietoj to, kad pabranginti ar vadovautis rinkos standartais ir padaryti 32 64 ir tt talpos modelius - jie nusprendė pasityčioti iš vartotojų ir įkišt 16GB 2015 metais be galimybės prasiplėst su kortelėm.

        Ir aš nesakau, kad Apple produktai prasti ar neturiu jokios prasmės, netgi atvirkščiai. Bet vartotojams iš tokio elgesio nieko gero ir jie gali ateityje dar šūdiniau elgtis jei fanai nenustos pirkti naujus telefonus kasmet.

        • Nepamenu, bet atrodo kažkada rašiau kodėl egzistuoja 16GB iPhone – jie pagrinde skirti korporatyviniams vartotojams ir kaip rodo praktika – jiems to visiškai pakanka. O tai, kad žmogelis pirkdamas sau asmeniškai nelabai susigaudo ko jam reikia, tai nuo to vaistų nėra, kita vertus sumaniai išnaudojant debesų technologijas galima išgyventi ir su 16GB.
          Gal prieš mėnesį esu pradėjęs rašyti kaip išgyventi su 16GB iPhone, bet vis neprisiruošiu pabaigti. Tikiuosi vieną dieną prisėsti ir baigti tą rašliavą.

  13. Oj ? jau galvojau, jog dėl to kas geriau iPhone ar Android aparatas šiais laikais niekas nesipyksta, nes tai gi beprasmiškas laiko gaišimas, bet ta proga prisiminiau juokelį: kuo skiriasi iPhone ir Android aparato savininkai? iPhone savininkai visada garsiai šaukia „iPhone tobulas!“, o Android aparato savininkai niekada nešaukia „Android tobulas!“, jie šaukia „iPhone šudas!“.

    Pasaka be galo, o kas ką nukopijavo jau laikas visiems pamiršti nuoskaudas. Aš labai džiaugiuosi, jog yra Android OS ar Windows Mobile ir tie kas gamina joms įrenginius, nes tik jų dėka Apple tobulėja ir duoda ištikimiems gerbėjams to ką jie nori (arba dar nežino kad to jiems trūko) ir nebūtinai iš karto kai tas atsiranda Android įrenginiuose (juokeliai kad tas ar anas dalykas Android įrenginiuose jau yra kelis metus - tokie nuvalkioti). Toliau nesiveliant - gyvenkite draugiškai, nes tai tik daiktai ?

  14. Transgresija

    Beje, aš dar su iphone5 sėdžiu (gėda). Time to upgrade.

  15. Andrius (@SAMas23) tu pats bandei Meizu? Ar tik skaiciukus matai ir sakai, kad Android valdo parametrais?
    Uzteko pamatyt skaiciu, kad yra 40 komentaru ir perskaityt 3 is Ju supratau, kad hateriai eina i trasa. Treciam komentare supratau, kad snekama bet kas, kad tik sneket.
    Uz Lietuvos ribu Apple kaina palyginti su uzdarbiu tikrai nera PER didele, todel tu gali rinktis kokybe. Lietuvoje gal tai kol kas yra prestizas...As asmeniskai, kad ir apple produkcija naudoju tik internetui pabrowsint, bet kaifuoju vien nuo tokiu dalyku, kaip pvz macbooko uptime 2 menesiai(ir daugiau) :)
    Ir zinau, kad po daug metu pardavinedamas siu metu modeli as vistiek atgausiu daug pinigu, nes daiktas turi savo verte. :)

  16. As north MacBook Air :)

  17. Kur čia tiek iphone 6s plus surenka antutu ? Yuotube pilna testų, bet ten net 60k ribos neperžengia.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų