DxO išleido įskiepius Apple Photos aplikacijai

„DxO OpticsPro for OS X Photos“ įskiepis (extension)

Antradienį DxO išleido du įskiepius skirtus OS X El Capitan Photos aplikacijai.

Antradienį Prancūzijos kompanija DxO garsi savo fotografijai skirta aukštos kokybės, į precizišką nuotraukų redagavimą orientuota, programine įranga, fotoaparatais bei įvairiais fotografiniais testais išleido OS X El Capitan aplikacijai „Photos“ skirtus įskiepius (extensions): „DxO OpticsPro for OS X Photos“ 9,99 € ir „DxO OpticsPro for OS X Photos - DxO ONE Camera Only“, kuris yra nemokamas, tačiau skirtas tik „DxO ONE“ fotoaparato savininkams.

Abu įskiepiai, tiek mokamas „DxO OpticsPro for OS X Photos“, tiek ir nemokamas ir skirtas tik „DxO ONE“ fotoaparato savininkams turi tas pačias galimybes. „DxO OpticsPro for OS X Photos“ turi dešimtis tūkstančių modulių leidžiančių atlikti praktiškai visų populiarių fotoaparatų ir objektyvų nuotraukų optinių iškraipymų korekcijas, vinjetavimą, chromatines aberacijas ir vaizdo neryškumus. Aplikacijoje vienu paspaudimu galima ištaisyti baltos spalvos balanso trūkumus, padidinti dinaminį diapazoną, sumažinti nuotraukoje esančius triukšmus bei išblyškimus dažnai pasitaikančius gamtos fotografijose ir taip Jūsų puikias nuotraukas dar labiau priartinti prie tobulumo.

Atsisiuntus „DxO OpticsPro for OS X Photos“ ji automatiškai įdiegiama, kaip „Photos“ aplikacijos papildymas/įskiepis (extension) ir ją atidarius automatiškai nustatomas fotoaparatas ir objektyvas, kuriuos naudojant padaryta konkreti nuotrauka, iš aplikacijos modulio ištraukiama informacija apie žinomus to fotoaparato ir objektyvo pagalba darytų nuotraukų trūkumus ir jie pataisomi. Aplikacijoje galima taip atlikti ir savo nuožiūra reikiamas korekcijas.

„DxO OpticsPro for OS X Photos“
„DxO OpticsPro for OS X Photos - DxO ONE Camera Only“ tik „DxO ONE“ fotoaparato savininkams.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų