Už aktyvų „Google Maps“ naudojimą 1TB „Google Drive“ vietos

Temos: Debesys, Google
Google Maps „Vietos gido- programa

Google atnaujino „Google Maps“ aplikacijos „Vietos gidų“ programos bonusų sąrašą.

„Google Maps“ vartotojai, kurie reguliariai palieka atsiliepimus apie aplankytas kavines, restoranus, turistų lankomus objektus, dalinasi fotografijomis ir papildo įdomių vietų sąrašą bei pateikia kitą įdomią informaciją iš savo miestų - gali gauti nemokamus 1TB virtualioje „Google Drive“ failų saugykloje. Be to, visi norintys galės išbandyti naują Google programinę įrangą anksčiau už kitus.

„Vietos gidų“ programa turi penkis skirtingus lygius. Labiausiai naudingas apdovanojimas programos dalyvių laukia pasiekus ketvirtą lygį - 1TB disko vietos „Google Drive“ saugyklose metams, kuris paprastiems mirtingiesiems kainuoja 9,99 USD mėnesiui. Surinkę 500 balų ir pasiekę 5 lygį bus pakviesti į pirmą „Vietos gidų“ sąskrydį įvyksiantį 2016 metais. Sąskrydžio metu dalyviai galės aplankyti Google biurą bei sužinoti apie tolimesnius „Google Maps“ vystymo planus.

Šiai dienai, Google išlieka kartografinio verslo lydere ir nors Apple ir stengiasi vystyti savo „Apple Maps“, pavyti Google jai sekasi dar labai sunkiai ir ypač tai jaučiasi palyginus „Google Maps“ ir „Apple Maps“ paslaugas tokiose šalyse kaip Lietuva, kur beje „Google Maps“ paslaugos taip pat labai ribotos lyginant su tuo ką kompanija siūlo JAV.

Dalinuosi šia informacija, nes manau, kad daugeliai iPhone vartotojų galimybė užsidirbti 1TB virtualaus disko vietos paieškos gigantės saugyklose gali pasirodyti viliojanti.

Daugiau informacijos apie „Vietos gidų“ programą rasite bei prie programos prisijungti galite Google svetainėje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų