Su „Apple Pay“ Londono viešuoju transportu galima naudotis nemokamai

Tema: Apple Pay
Londono traukinys be vairuotojo vežantis į Heathrow
Londoniečiai ar miesto svečiai atvykę iš kitų šalies miestų ir naudojantys „Apple Pay“ paslaugą, kiekvieną pirmadienį nuo lapkričio 24 iki gruodžio 14, viešuoju miesto transportu galės naudotis nemokamai.
Apple Pay Londono transporto sistemoje

Jungtinė Karalystė pateko į pirmųjų valstybių, kuriuose Apple įdiegė „Apple Pay“ paslauga sąrašą. Be to, kad šios paslaugos pagalba galima atsiskaityti už pirkinius, ji leidžia atsiskaityti už pravažiavimą viešuoju transportu. Vienintelė sąlyga, kad įeinant ir išeinant iš viešojo transporto būtų naudojamas tas pats įrenginys, nesvarbu ar tai iPhone ar Apple Watch, tačiau jis turi būti tas pats, nes mokėjimas, kuris tuo pačiu yra ir viešojo transporto bilietas susiejamas su konkrečiu įrenginiu, o ne kredito kortele ar Apple ID.

Galimybę nuo lapkričio 24 iki gruodžio 14, kiekvieną pirmadienį, viešuoju Londono transportu naudotis nemokamai Jungtinės Karalystės gyventojams naudojantiems „Apple Pay“ suteikia mokėjimų sistema „MasterCard“ - tai jos reklaminė akcija. Vienintelė akcijos sąlyga yra ta, kad bendra naudojimosi viešuoju miesto transportu suma per „nemokamą“ dieną neviršytų 27,9 £, priešingu atveju tai kas bus „privažinėta“ virš šios sumos - turės apmokėti pats keleivis.

Gerų pirmadienių Londoniečiams su „Apple Pay“.
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų