Apple išleido šventinių dovanų gidą

Apple produktai

Artėjant švenčių laikotarpiui, Apple savo svetainėje sukūrė puslapį skirtą pasimetusiems piliečiams nežinantiems ko norėti ar ką nupirkti dovanų.

Informaciją savo dovanų svetainėje Apple padalino į šešias grupes: Žaidimai, Fotografija, Muzika, Sportas ir sveikata, Mokymasis ir Kelionės. Kiekvienai šių kategorijų skirtame puslapyje rekomenduojami atitinkami Apple produktai, aplikacijos ir priedai.

Apple TV, žaidimai

Žaidimų kategorijoje Apple dovanų problemą sprendžiančių dėmesį atkreipia į Apple TV ir iPad. Kompanija rekomenduoja įsigyti ir SteelSeries Nimbus su Apple TV suderinamą žaidimų kontrolerį bei „Battle Supremacy: Evolution“ žaidimą. Mėgstantiems pabirbinti gitara, Apple taip pat prie žaidimų priskyrė ir Guitar Hero Live.

iPhone ir fotografija

Fotografijos kategorijoje Apple mini savo naujausią iPhone 6s, nepamiršdama paminėti jog tai yra ne tik telefonas, bet ir „pasaulyje populiariausias fotoaparatas“, prie telefono Apple siūlo įsigyti ir silikonines telefono įmautes.

iPhone ir muzika

Muzikos kategorijai skirtą puslapį Apple užpildė Beats produktais, žinoma, nepamiršdama iPhone - naujos kartos iPod.

iPhone ir Apple watch

Sportui ir sveikatai dedikuota kategorija puiki proga Apple pareklamuoti Apple Watch Sport ir Powerbeats ausines puikiai tinkančias mėgstantiems „arklių sportą“. Apple taip pat, šioje sekcijoje, reklamuoja ir Strava ir Pocket Yoga aplikacijas pritaikytas sporto mėgėjams.

iPad mokymuisi

Mokymosi kategorijoje Apple pagrindinius akcentus sudėliojo ant iPad.

iPhone ir Apple Watch kelionėms

Mėgstantiems keliauti Apple siūlo įsigyti Apple Watch.

Nors Apple neturi internetinės parduotuvės, kurioje galėtų apsipirkti Lietuvos gyventojai, tačiau tai neturėtų tapti kliūtimi norint pradžiuginti savo artimuosius puikiais Apple produktais Kalėdų ir Naujųjų metų proga.

Ar planuojate ką nors iš Apple gaminių padovanoti savo artimiesiems ar sau, žiemos švenčių metu?

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 3 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Aš planuoju sau pasidovanoti iPhone 6s...
    O kitus artimuosius džiuginsiu kuklesnėmis dovanomis.
    (:

  2. Gitara ne "birbinima", o skambinama...:)

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų