Apple iCloud.com papildė „Find My Friends“ aplikacija

Apple atnaujino iCloud com paslaugą papildydama ją „Find My Friends“ aplikacija, kuri anksčiau buvo prieinama tik iOS vartotojams.

„Find My Friends“ yra puiki aplikacija leidžianti žinoti kur yra jūsų draugai ar šeimos nariai bei leisti jiems žinoti kur esate jūs. Draugus, kurie nutarė leisti Jums matyti jų buvimo vietą ar laikinai, ar pastoviai - dabar galėsite matyti ne tik iPhone, iPad ir iPod touch įrenginiuose esančios „Find My Friends“ aplikacijos pagalba ar Mac kompiuteriuose pasinaudoję Messages aplikacijos suteikiama tokia pat galimybe, bet ir tiesiog iš naršyklės, prisijungę su savo paskyra prie iCloud.com nepriklausomai nuo to kokią operacinę sistemą naudojate.

Apple iCloud.com papildė „Find My Friends“ aplikacija
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 6 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Dar būtų nieko, kad ir appsas ant OS X būtų :)

  2. El Capitan yra, bet ne appsas o juostoje dešinėje pusėje kur yra notifications, orai ir pan.

  3. Nzn, kazin ar net artimi draugai noretu nuolat dalintis savo buvimo vieta, o seimos nariai ir taip yra Find iPhone appse. Niekaip neikertu kam reikalingos dvi programos su tuo paciu funkcionalumu.

    • Na... buvimo vieta galima pasidalinti ir tik tam tikram laikui: valandai ar iki dienos pabaigos. Situacijų gali būti įvairių: pvz. per messages susirašinėji su draugais ir tu juos pakvieti prisijungti:
      - atvarykit
      - o tu kur?
      - nežinau, kažkokioje knaipėje „169 Bar“ vadinasi.
      - o kur jis yra?
      - East Broadway'juje - Rutgers ir East Broadway kampas. Čia jauku, bet gal varysim tuoj į kaimynystėje esančią kitą užeigą
      - hmmm...
      - ok, tuoj atsiųsiu savo buvimo vietą. Per valandą atvarysit?
      iCloud.com esančios FMF aplikacijos pagalba, buvimo vietą sužinoti galima ir iš Windows, per naršyklę prisijungus ir t.t., jei „kolega“ neturi iPhone, o jam būtinai reikia sužinoti prie kurio medžio tupi draugas.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų