Tim Cook prieš 20 000 Cisco darbuotojų armiją pajuokavo apie vedybas

Temos: Apple, Cisco

Šiemet, kasmetinėje Cisco pardavėjų konferencijoje vykstančioje Las Vegas’e neįprastas svečias - Apple CEO Tim Cook.

Las Vegas’e vykstančioje kasmetinėje Cisco konferencijoje, 20 000-ų joje dalyvaujančių kompanijos pardavėjų reiškia naujų kompanijos fiskalinių metų pradžią. Šioje konferencijoje, Cisco CEO Chuck Robbins nustebimo minią paskelbdamas apie pasirašytą Cisco ir Apple bendradarbiavimo sutartį.

Šios sutarties tikslas pagerinti iPhone ir iPad įrenginių darbą korporatyviniuose kompiuterių tinkluose, kuriuose naudojama Cisco tinklo įranga. Sutartyje numatyta, kad Cisco savo kompiuterinių tinklų valdymo įrankius labiau susies su iOS įrenginiais. Pavyzdžiui tai leis iPhone geriau veikti su Cisco staliniais telefonais ir telekonferencijų įranga bei tokiais Cisco įrankiais kaip grupiniam pokalbiui ir konferencijai skirta Spark ar WebEx skirta susitikimų vedimui inter/intranetu.

Apple CEO Tim Cook pasirodymas konferencijos scenoje stipriai nustebino konferencijos dalyvius.

Buvęs Cisco vadovas John Chambers ir Apple CEO Tim Cook, Cisco metinėje konferencijoje Las Vegase. Nuotrauka: Eric J. Bell iš Twitter.
Nuotrauka: Eric J. Bell iš Twitter

Pokalbiui su Apple CEO, Cisco pasikvietė buvusį savo garsųjį vadovą John Chambers, kuris praeitą mėnesį tapo vykdančiuoju kompanijos pirmininku. Tai, kad scenoje su Tim Cook kalbėjo John Chambers, o ne naujasis CEO Chuck Robbins - rodo milžinišką buvusio vadovo autoritetą kompanijoje.

Chambers, kuris vedė savo meilę dar iš aukštosios mokyklos, sakė jog „korporacijų bendradarbiavimas tai lyg vedybos“.
„Negaliu daug pasisakyti apie vedybas“,- atsakė Cook, kuris neslepia esantis gėjus ir nepaprastai saugo savo privatų gyvenimą. Chamebers nepasimetė ir tęsė pokalbį sakydamas „tačiau jūs žinote apie partnerystę“. Ši replika leidžia manyti, kad Tim Cook vis tik žino kažką jei ne apie vedybas tai apie ilgai trunkančius santykius tikrai.

Tim Cook pasakė jog jis tikisi, kad ši nauja partnerystė gyvuos ilgiau nei gyvens jis.

Tai antroji didelė Apple partnerystė leisianti pagerinti iOS įrenginių pardavimus, daugiausia iPad, įmonėms. Pernai Apple pasirašė sutartį su IBM dėl įmonėms skirtų aplikacijų kūrimo iPad ir ši stipri draugystė jau neša savo vaisius.

Prieš keletą metų Cisco bandė sukurti Android operacinės sistemos pagrindu veikiantį planšetinį kompiuterį Cius, tačiau jo pardavimai buvo prasti ir netrukus Cisco nutraukė šio produkto gamybą.

Apie bendradarbiavimą su Cisco, kuris padės iOS įrenginiams įsitvirtinti įmonėse naudojamuose Cisco kompiuteriniuose tinkluose paskelbė ir Apple.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų