iOS vartotojai maitinasi sveikiau nei Android įrenginių savininkai

Temos: Android, iOS

Jei gulite ant sofos, žiūrite televizorių ir triauškiate čipsus - greičiausiai esate Android vartotojas.

„Still Life“ (2009), Ron Mueck

Maisto pristatymo paslaugos „Eat24“ tyrimą vargu ar galima pavadinti rimtu - jis greičiau linksmas, tačiau kaip žinia, kiekviename juoke yra dalis tiesos (arba man labiau patinkanti šio posakio versija - kiekviename juoke yra dalis juoko).

Susumavus iOS ir Android įrenginių savininkų užsakymus paaiškėjo, kad:

27% Apple mobilių įrenginių savininkai filtruodami paiešką pasirinko „sveiką maistą“, tuo tarpu filtrą „sveikas maistas“ pasirinko tik 17% Android įrenginių savininkų.

Grafikas: Eat24

Savo užsakymus daržovėmis papildo 7% daugiau iOS vartotojų nei rankose laikantys Android įrenginius. Taip pat Android įrenginių savininkai 10% daugiau užsako aštraus greito maisto, nei tokį maistą pasirenka iPhone ar iPad vartotojai.

Grafikas: Eat24

Žinoma, galima sakyti, kad Android vartotojų yra daugiau ir dėl tos priežasties tokie ir rezultatai, tačiau tyrimas atliktas JAV, kur Android ir iPhone vartotojų skaičius skiriasi nestipriai (2015 metų kovas Android išmaniųjų telefonų vartotojų JAV 52,4%, iPhone vartotojų - 42,6%).

iPhone savininkai du kartus dažniau, nei Android vartotojai, kelia savo „bulkas“ nuo sofos ir degindami kalorijas eina užsakymo pasiimti patys.

Grafikas: Eat24

„Eat24“ linksmuoliai atliko ir daugiau tyrimų susijusių su sveiku maitinimusi. Pasirodo, kad Apple aplikacijų Top’uose aplikacijų susijusių su sveiku maistu yra apstu, tuo tarpu Android skirtų aplikacijų parduotuvėje rasti sveiko maitinimosi ar sveiko gyvenimo būdo aplikacijų apskritai yra sudėtinga.

Grafikas: Eat24

Tokio nesveiko gyvenimo ir maitinimosi, žalio roboto garbintojų tarpe, priežastimi gali būti pati Google ir jos operacinė sistema. Pakanka tik prisiminti kokie šios operacinės sistemos, kurių pavadinimus paieškos gigantė, bent jau iki šiol dėlioja abėcėline tvarka, versijų pavadinimai: Gingerbread - imbierinis tešlainis, Honeycomb - medaus korys, Ice Cream Sandwich - ledų sumuštinis/sluoksniuoti ledai, Jelly Bean - želatininės pupelės, KitKat - šokoladukas, Lollipop - ledinukas ant pagaliuko ir galiausiai Marshmallow - zefyras :) .

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų