Yahoo nutraukia senų Mac ir iOS įrenginių palaikymą

Yahoo paskelbė, kad nutraukia savo el. pašto ir kontaktų sinchronizavimo palaikymą senesniuose iOS įrenginiuose ir Mac kompiuteriuose.

Yahoo paskelbė, kad nuo birželio 15 dienos nutrauks savo Yahoo Mail palaikymą, Apple Mail aplikacijoje įdiegtoje senesniuose iPhone, iPad ir iPod touch įrenginiuose bei Yahoo Contacts sinchronizavimą su Mac kompiuteriais, kuriuose įdiegta sena OS X versija.

Po birželio 15, Yahoo Mail ir toliau veiks iOS įrenginiuose, kuriuose įdiegta iOS 5 ir naujesnės iOS versijos. Palaikymo nutraukimo iOS 4 ir senesnėse iOS versijose priežastis nepakankami saugumo mechanizmai ir šių iOS versijų vartotojams Yahoo pataria naudoti mail.yahoo.com.

Mac kompiuterių vartotojams, kurie naudoja OS X 10.7 Lion ar senesnes versijas - Yahoo, dėl saugumo sumetimų ir problemų su greičiu, birželio 15 dieną nutrauka kontaktų sinchronizavimą. Liekantys ištikimi senesnėms nei OS X 10.8 Mountain Lion OS X versijoms - turės naudoti internetinę Yahoo kontaktų versiją.

Kitoms paslaugoms, nebūtinai susijusioms su Apple įranga ar aplikacijomis, tokioms kaip Yahoo Pipes, Yahoo taip pat yra numačiusi pasikeitimus.

Pilną pakeitimų sąrašą rasite Yahoo svetainėje esančiame oficialiame pranešime.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų