Prasidėjo registracija į Apple organizuojamą Summer Camp vaikams

Tema: Apple

Apple daug dėmesio skiria švietimui ir jau kelinti metai iš eilės rengia 8-12 metų vaikams skirtus Summer Camp seminarus.

Daugeliui mūsų yra gerai žinoma Apple Store stilistika, tačiau tai, kad ten reguliariai vyksta vaikams skirti Apple Camp renginiai žino nedaugelis net gyvenančių tose šalyse kur yra Apple Store. Apple nusprendė, kad pati tinkamiausia vieta išmokti naudotis Apple technika yra jos parduotuvės ir pradėjo organizuoti nemokamus seminarus skirtus vaikams.

Vaikams organizuojami mokymai vykstantys Apple Store

Jau kelinti metai Apple padeda vaikams įsisavinti naujas aplikacijas ir dar geriau susipažinti su jau jiems žinomomis. Šie metai nėra išimtis ir šiandien prasidėjo registracija į kasmetinį, 8–12 metų technologijas mėgstantiems vaikams skirtą Apple Camp.

Summer Camp programos seminarai trunka tris dienas. Šie seminarai skirti vaikų kūrybingumo lavinimui. Seminarai nemokami ir šiemet vaikai juose turės galimybę geriau pažinti iBooks ir iMovie, išmoks kurti video pagal muziką iš GarageBand, o pamokų „Interaktyvūs pasakojimai iš iBooks“ metu išmoks kurti knygas kaip asmeniniam tolimesniam tobulėjimui, taip ir naudingam poilsiui.

Tiesa, šie, nuo 11:00 iki 12:30 vykstantys seminarai Lietuvoje nėra organizuojami ir vyksta tik JAV, Kanadoje, Kinijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Honkonge, Japonijoje, Italijoje, Olandijoje, Ispanijoje, Švedijoje, Šveicarijoje, Turkijoje ir Jungtinėje Karalystėje esančiose Apple Store. Jei planuojate su vaikais kurį laiką praleisti vienoje šių šalių ar ten gyvenate - pasinaudokite proga šiais metais savo atžaloms suteikti džiaugsmo ir žinių iš „pirmųjų lūpų“.

Seminarai yra nemokami, tačiau vietų skaičius juose ribotas todėl jei manote, kad jūsų vaikams apsilankymas tris dienas trunkančiuose Apple Camp bus naudingas - paskubėkite užsiregistruoti svetainėje www.applersvp.com.

Pagrindinė „Summer Camp“ svetainė leidžia registruotis norintiems savo vaikus leisti į šiuos seminarus JAV, todėl jei Jums yra parankesnė kita šalis iš tų, kuriose organizuojami šie seminarai - po www.applersvp.com/ adreso parašykite dviraidį šalies kodą. Pavyzdžiui norintys registruotis Jungtinėje Karalystėje turėtų adresą rašyti www.applersvp.com/uk, Švedijoje - www.applersvp.com/se, Vokietijoje www.applersvp.com/de ir t.t.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų