Tim Cook dėvi Apple Watch, kurio nėra pardavime

Tim Cook sako dėvintis Apple Watch visur, net duše, tačiau pažiūrėjus į jo laikrodį atidžiau, galima pastebėti, kad tai unikalus laikrodžio modelis - toks, kokio pardavime nėra.

Tim Cook ir Apple Watch. Nuotrauka: Reuters
Nuotrauka: Reuters

Jei atidžiau pažiūrėti į Tim Cook dėvimą Apple Watch laikrodį, galima pastebėti, kad tai nėra paprastas Apple Watch modelis, kurį galima įsigyti Apple Store parduotuvėse ar užsisakyti Apple svetainėse.

Tim dvi plieninio korpuso Apple Watch modelį su „sport“ tipo apyranke, tačiau unikalumas ne tame. Apple CEO dėvimas Apple Watch nuo paprastiems mirtingiesiems skirtų modelių skiriasi skaitmeniniu „prisukimo mygtuku“, kurio viršūnė yra raudonos spalvos.

Tim Cook dėvi Apple Watch, kurio nėra pardavime - jo plieninio korpuso Apple Watch turi raudoną „prisukimo“ mygtuką.

Tokio plieninio Apple Watch modelio Apple nepardavinėja. Jei norite Apple laikrodžio, kurio „prisukimo“ mygtukas yra nudažytas raudonai - teks užsisakyti Apple Watch Edition modelį auksiniu korpusu, kurio kaina prasideda nuo 18 000 €.

Gali būti, kad tai ankstyvas testavimui skirtas specialus Apple Watch modelis prie kurio Cook prisirišo ir nutarė, bent kai kuris laikas, su juo nesiskirti.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 3 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Pas jį turbūt ir baterija laiko ilgiau :)

  2. slibingalvis

    Realiai, mačiau kai pardainėjo Ebay testavimui skirtus iPhone, prie kurių krovimo portų buvo specialios raudonos žymės. Gali būt kad tikrai Tim'as nešioja testavimo laikrodį. Bet realiai, tai jaučiuos kaip turgaus boba apie tai rašydamas :D

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų