Šią savaitę gali debiutuoti nauji MacBook Pro ir 27″ iMac modeliai [gandai]

Temos: iMac, MacBook Pro
iMac ir MacBook Pro

Jei planuojate įsigyti kompiuterį, verta palaukti kelias dienas nes jau šį trečiadienį Apple gali išleisti kelis naujus MacBook Pro ir 27 colių iMac kompiuterio modelius.

Savaitgalį keli 15 colių MacBook Pro kompiuteriai buvo pašalinti iš Apple svetainės ir tai gali būti ženklas jog Apple šią savaitę (anot macg.co jau šį trečiadienį) planuoja išleisti pora naujų MacBook Pro modelių, greičiausiai su Force Touch technologiją palaikančiais trackpadais. Prancūzų „Mac Generation“ rašo, kad Apple gali išleisti ir naują 27 colių iMac modelį. Žinoma, kol šie modeliai pasieks Lietuvą praeis dar pora savaičių, bet užtat turėsite naujausią ką galima gauti tuo metu, o perkant kompiuterius ilgesniam laikui tai svarbus kriterijus. Pagaliau jei nepatiks naujieji modeliai - tikėtina, kad senesnius (tuos kuriuos planuojate) galėsite įsigyti kiek pigiau.

Žinių kokie procesoriai bus šiuose naujuose MacBook Pro ir iMac kompiuteriuose nerašoma. Intel prieš porą savaičių, nekeldama didesnio šurmulio išleido kelis aukštesnės klasės Broadwell procesorius. Taip pat naujų Broadwell procesorių iš Intel laukiama ir liepos-rugpjūčio mėnesiais.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų