Įpykusi moteris paskandino savo draugo Apple įrangą vonioje

Temos: iPad, iPhone, Mac

Įrenginiai neretai tampa tiesioginiais ar ne tiesioginiais žmonių konflikto dalyviais. Įpykę žmonės, stveriasi pačių kraštutiniausių priemonių savo pykčiui išreikšti ar saldžiam keršto troškimui patenkinti. Gal prieš taip pasielgiant verta pamedituoti...

Norint atkeršyti Apple fanui yra ne vienas būdas kaip tai padaryti: galima nusipirkus kokį Android įrenginį mosikuoti juo Apple fanui prieš nosį, kai šis žiūri filmą per Apple TV, arba nusipirkus (geriau pasiskolinus, nes kam toks „Š“ reikalingas) Galaxy Note be perstojo šnibždėti jam į ausį, kad „mano didesnis, nei tavo“, o galima ir tiesiog paimti visus jo Apple įrenginius ir sumesti į vonią pilną vandens.

Paskutinį būdą atkeršyti savo draugui pasirinko japonė, interneto platybėse besisklaidanti kaip @foolishnessfly2. Ji paskutiniu metu išgarsėjo dėl savo paniekos „ją apgaudinėjančiam šarlatanui“ ir to kaip ji tą savo panieką išreiškė.

Žiūrint į jos Twitter paskyroje paskelbtas nuotraukas galima tik bandyti įsivaizduoti, ką jautė jos vaikinas/draugas grįžęs namo, kai pamatė vonioje išmaudytus iMac, iPhone, iPad, MacBook ir krūvelę kitų įrenginių.

Supykusi japonė paskandinom savo draugo įrangą. Šaltinis: Twitter
Supykusi japonė paskandinom savo draugo įrangą. Šaltinis: Twitter
Nuotraukos:Twitter/@foolishnessfly2

Viena komentatorė, po @foolishnessfly2 nuotrauka parašė: „jis yra laimės kūdikis, kad nesi Lorena Bobbitt“.

Įsiutusios ir nevilties apimtos moteriškės yra ypač pavojingi sutvėrimai ir @foolishnessfly2 savo pyktį išreiškė gana moderniai.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų