iPhone vs Android ginčas baigėsi ligoninėje

Temos: Android, iOS

iPhone vs Android ginčai nėra naujiena, tačiau kai kurie šių operacinių sistemų fanai į argumentų kovą kimba per daug aistringai.

Vis dar yra Android fanų, kuriems tenka įrodinėti akivaizdžias tiesas: kad iPhone geriau už Android ragelį. Vieno tokio ginčo, vykusio Tulsoje (Oklahomos valstija) metu, du kambariokai pritrūkę žodinių argumentų savo mylimų operacinių sistemų gynimui, vienas kitą subadė nudaužtais alaus buteliais.

Du kambariokai vakarą pradėjo ramiai gurkšnodami alų ir smagiai diskutuodami apie tai, kuri operacinė sistema - Android ar iOS yra geresnė. Tačiau netrukus, kaip neretai būna kai nebrandaus jaunimo aistros drėkinamos alkoholiu, diskusija tapo kivirču ir abu vyrukai nuskėlę alaus butelius — vienas jų į savo kambarioko galvą — ėmė jų šukėmis vienas kitą badyti.

Policiją iškvietė viena moteris, pastebėjusi vieną iš „aistruolių“ svyrinėjantį su iš žaizdų plūstančiu krauju pirmą valandą nakties prie Evengreen apartamentų komplekso. Abu sužeisti fanai pateko į ligoninę.

Nėra aišku ar bus pateikti kaltinimai, matyt tai priklausys nuo to kokios operacinės sistemos fanas yra vietos įgaliotinis.

Jei patekote į tokių - iOS vs Android ginčų sūkurį ir matote, kad Android fanas nenori pripažinti iOS viršenybės - palikite jį ramybėje, tegul jis ir toliau gyvena savo fantazijų pasaulyje - nesivelkite į konfliktą. :)

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 4 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Paskutinys sakinys parodo zmogaus liga :)

  2. Arba humoro jausmą

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų