Apple Watch video apžvalgos

Tema: Naujienos

Apple atšaukė savo Apple Watch apžvalgų embargo ir internete pasirodė informacija iš šaltinių, kurių teismui Apple buvo pateikusi savo naują, dėvimos elektronikos įrenginį.

New York Times

Tai truko tris dienas - tris ilgas pilnas sumišimo dienas - kol galiausiai pamėgau Apple Watch, o kai pamėgau tai stipriai. Sudėtingos vartotojo sąsajos ir jos galimybių studijavimas užima vieną dieną. Antra diena prabėga stengiantis surasti kaip šis įrenginys galėtų papildyti mano kasdienį gyvenimą. Trečia diena vis dar bandant susigaudyti, ką šis - per penkis metus pirmas naujas Apple įrenginys bando padaryti - kas dar svarbiau - ko nebando.

Šaltinis: New York Times

Wall Streat Journal

Kol kas Apple watch yra pionieriams. Aš nemokėčiau 1000 USD už modelį kurį testavau, tačiau 400 USD sumokėčiau už 42mm Sport versiją kai ji atpigs. Šie pinigai verti to „bilieto į pirmą eilę“ stebėti, kas naujo technologijų pasaulyje.

Šaltinis: WSJ

The Werge

Be jokios abejonės, kad Apple Watch yra daugiausiai sugebantis išmanusis laikrodis iš dabar prieinamų. Tai vienas ambicingiausių produktų, kuriuos man kada teko matyti - jis bando iš pagrindų pakeisti kaip mes elgiamės su technologijomis. Tačiau šios ambicijos yra išblaškytos: laikrodis gali visko po truputį vietoje to, kad sugebėto truputį, bet nepaprastai gerai. Nežiūrint to, kad jis yra technologinis stebuklas - jis vis tiek tik išmanus laikrodis ir reikėtų turėti omenyje, kad dar niekas iki šiol taip ir nesuprato kam iš vis reikalingi išmanūs laikrodžiai.

Šaltinis: The Verge

Mashable

Apple Watch daro labai daug, gal net daugiau nei konkurentų išmanūs laikrodžiai, tačiau jis nereikalauja iš jūsų dėmesio. Jam taip pat pavyko susidoroti su pagrindine užduotimi: rūpintis, kad mano iPhone liktų kišenėje. Ar mano gyvenimas tapo geresnis? Sunku ir dar ankstoka spręsti, tačiau ką aš žinau iš tikro yra tai, kad jį dėvėti man tikrai patinka.

Šaltinis: Mashable

CNET

Iki Apple Watch didžiosios dienos dar liko pora savaičių, tačiau jau dabar galima sakyti jog tai daug žadantis puikaus dizaino įrenginys. Man patinka ant riešo jausti Apple Wartch ir jis galėtų tapti mano mėgstamiausiu išmaniuoju laikrodžiu… jei jo baterija laikytų ilgiau nei vieną dieną. (žemiau esančiam video peržiūrėti reikalingas flash, tad jei video nematote atsidarykite puslapį Chrome naršyklėje).

Šaltinis: c|net

Kiti šaltiniai

Taip pat galite paskaityti ką apie Apple Watch mano Bloomberg (labai nebloga video apžvalga), Re/code ir Daring Fireball apžvalgininkai.

Kaip gi be tradicinių išpakavimų

Žemiau esančių video teksto transkripcijų nedarysiu. Manau ir taip suprasite (arba suprasite kodėl jų nedarau).

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų