Kaip automatiškai ištrinti senas žinutes iOS įrenginyje

Turbūt nesuklysiu pasakydamas, kad kiekvienam iš mūsų tenka kas dieną pabendrauti SMS – MMS žinutėmis su draugais, broliais ,seserimis, tėvais ir t.t bet visa tai kaupiasi mūsų iPhone atmintyje.

Pagal nutylėjimą iOS įrenginiai žinutes saugo be laiko limito (amžinai). Dažniausiai žinučių trynimu susirūpiname tada, kai telefone pradeda atsirasti žinutės, kurios galėtų mus sukompromituoti jei kas pamatytų „kam nereikia“ arba įrenginyje pradeda trūkti laisvos vietos.

Žinoma, daugeliu atvejų turėti žinučių istoriją naudinga, jei norite peržiūrėti savo žinučių istoriją, kas ką rašė prieš tam tikrą laiką, tačiau jei žinutės užima labai daug vietos ir iOS įrenginys (žinutės gi sinchronizuojamos su kitais jūsų turimais iOS įrenginiais) pradeda „dūsti“ ir reikalauja daugiau laisvos vietos jas tenka trinti. Jei laisva vieta įrenginyje tampa problema - galime nustatyti, kad senos žinutės būtų automatiškai trinamos.

Norėdami aktyvuoti automatinį žinučių iOS įrenginyje trynimą:

  1. Atidarykite „Settings“ aplikaciją
  2. Pasirinkite „Messages“
  3. Bakstelėkite „Keep Messages“
  4. Pasirinkite vieną iš 3 pasirinkčių:
    • 30 Days (žinutės bus saugomos 30 dienų)
    • 1 Year (žinutės bus saugomos 1 metus)
    • Forever (žinutės bus saugomos amžinai)
automatinio senų žinučių trynimo įjungimas iOS 8 įrenginyje.

Pasirinkus vieną iš 3 pasirinkčių, jūsų bus paprašyta patvirtinti, ar norite ištrinti senesnes žinutes nei 30 dienų arba 1 metai (priklausomai kokį laiko tarpą pasirinkote). Bakstelėjus „Delete“ patvirtinsite, kad visos žinutės, senesnės nei nurodytas laikotarpis butų ištrintos automatiškai.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Niurzga

Technikos ir įvairių skaitinių mėgejas.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų