iPhone 6 Plus Achilo kulnas

iPhone 6 / iPhone 6 Plus

Kiekvienam nešiojančiam kelnes su milžiniškomis kišenėmis, turinčiam dideles rankas arba trokštančiam pasislėpti už telefono kai atsiliepia į skambutį - milžiniškas telefone arba mažame planšetinis kompiuteris iPhone 6 Plus yra nuostabus įrenginys, bet jis turi silpną vietą.

Kalbėdamas apie iPhone 6 Plus silpną vietą nesiruošiu kalbėti apie mitinę jo lankstymosi savybę, kuri jau seniai pamiršta kaip ir kitos netiesos (žinoma, jei lankstysi tai ir sunkvežimį galima sulankstyti)…

Citrix praneša, kad iPhone vartotojai sunaudoja dvigubai daugiau duomenų nei iPhone 6 vartotojai. Taip yra todėl, kad iPhone 6 Plus vartotojai šį telefoną naudoja daugiau kaip planšetinį kompiuterį nei kaip telefoną.

Citrix rašo, kad iPhone 3GS vartotojai sunaudoja maždaug dešimtadalį duomenų kiekio, kurį sunaudoja iPhone 6 Plus vartotojai. Tokie statistiniai duomenys leidžia spręsti, kad iPhone 6 Plus naudojimas yra gerokai brangesnis.

iPhone modeliai pagal duomenų sunaudojimą. Šaltinis: Citrix
Šaltinis: Citrix

Greitieji LTE mobilūs tinklai telefonų vartotojams suteikia galimybę žiūrėti video iš interneto be jokių trūkčiojimų ir tai skatina juos žiūrėti dažniau. Daugelis paslaugų tiekėjų tokių kaip YouTube, Vimeo ir panašiai automatiškai pateikia aukštesnės kokybės vaizdus, kai juos be žiūrėti leidžia prisijungimo iš įrenginio greitis, o kaip žinia aukštesnė kokybė reiškia didesnį perduodamų duomenų kiekį.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų