Apple išleido saugumo atnaujinimus bei atnaujino Safari OS X Mavericks ir Mountain Lion vartotojams

Apple išleido svarbius saugumo atnaujinimus skirtus senesnėms - OS X Mavericks (10.9.5) ir OS X Mountain Lion (10.8.5) operacinėms sistemoms.

Apple išleido senesnėms OS X versijoms skirtus atnaujinimus. OS X Mavericks (10.9.5) ir OS X Mountain Lion (10.8.5) skirti atnaujinimai pavadinti vienodai: „Security Update 2015–001“ ir Apple rekomenduoja šiuos atnaujinimus įdiegti Mac kompiuterių vartotojams, kurie liko prie dviejų senesnių OS X versijų išleistų iki OS X Yosemite.

Apple taip pat OS X Mavericks (10.9.5) ir OS X Mountain Lion (10.8.5) vartotojams išleido atnaujintą Safari 7.1.3 versiją.

OS X Mavericks ir Mountain Lion vartotojai šiuos atnaujinimus ras Mac App Store.

  • OS X meniu paspauskite ant ir tada iš atsidariusio meniu pasirinkite „Software Update“ arba atidarykite App Store aplikaciją ir paspauskite ant Updates
  • Paspauskite ant Update ties „Safari 7.1.3“
  • Paspauskite ant Update ties „Security Update 2015–001 1.0“ (šio atnaujinimo įdiegimui bus reikalingas Mac kompiuterio perkrovimas)

Nežiūrint to, kad tai nedideli atnaujinimai, kaip ir prieš bet kokį sistemos pakeitimą rekomenduočiau pasidaryti atsarginę duomenų kopiją, ar kelias, kad paskui, jei nutiks koks nenumatytas trikdis, nereikėtų rautis plaukų nuo galvos.

Šie, Safari ir saugumo atnaujinimai yra atskiri paketai, esantys OS X 10.10.2 Yosemite atnaujinimo sudėtyje, tad jei dėl kokių nors priežasčių vis dar savo Mac kompiuteriuose naudojate senesnes OS X versijas - Apple leidžia jums jaustis tiek pat saugiems, kiek ir naujausios OS X versijos Yosemite vartotojams.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų