40 geriausių priedų, kuriuos savo darbuotojams siūlo technologinės kompanijos

Kompanijos, kurioms rūpi jų darbuotojų moralė, kurios nori išsaugoti gerą įvaizdį ir vertina lojalumą - įprastai turi skatinimo paketus ar priedus, tokius kaip: priemoka prie atostoginių, lankstus darbo grafikas, nemokami vaisiai ir gėrimai biure, tačiau yra kompanijų, kurių suteikiamų priedų darbuotojams daugelis gali pavydėti.

Google biuras Dubline
Google biuras Dubline

Kompanijos besirūpinančios savo darbuotojų lojalumu, gera atmosfera, vertinančios ne tik darbščius, bet ir lojalius darbuotojus neretai turi įvairias skatinimo sistemas. Jei nemokama kava ar arbata, vaisiai biure, pilnai ar dalinai apmokamos sveikatingumo paslaugos vargu ar nustebintų daugelį, tačiau yra kompanijų, kurių savo darbuotojams siūlomi motyvaciniai priedai daugelio mūsų gaunamus paskatinimus nustumia į šešėlį ir padaro mažais ir nereikšmingais.

Nėra paslaptis, kad technologinės kompanijos savo darbuotojais labai rūpinasi ir siūlo jiems nepaprastai viliojančius priedus. Pavyzdžiui Pinterest, darbuotojams leidžia rinktis bet kokią Apple įrangą, kuri jų manymu padėtų darbuotojui tapti produktyvesniu ir todėl šios kompanijos darbuotojai yra dažni Apple Store lankytojai. Google apmoka „konsjeržo“ paslaugas ir darbuotojas gali visą savo dėmesį skirti darbui, kol „konseržas“ atneša rūbus iš valyklos, suplanuoja vaikų gimtadienius ar atlieka pasiuntinuko darbus.

40 technologinių kompanijų ir jų darbuotojams siūlomų priedų

Teisingumo dėlei reikėtų paminėti, kad daugelis žemiau paminėtų priedų nėra vieninteliai, kuriuos šios kompanijos skiria savo darbuotojams.

40 geriausių priedų, kuriuos savo darbuotojams siūlo technologinės kompanijos: Atostogos ir kelionės 40 geriausių priedų, kuriuos savo darbuotojams siūlo technologinės kompanijos: Žinios 40 geriausių priedų, kuriuos savo darbuotojams siūlo technologinės kompanijos: Sveikata ir gerbūvis 40 geriausių priedų, kuriuos savo darbuotojams siūlo technologinės kompanijos: priemonės 40 geriausių priedų, kuriuos savo darbuotojams siūlo technologinės kompanijos: Pomėgiai 40 geriausių priedų, kuriuos savo darbuotojams siūlo technologinės kompanijos: Maistas ir gėrimai 40 geriausių priedų, kuriuos savo darbuotojams siūlo technologinės kompanijos: įvairūs
Grafikas: unum.co.uk
Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų