Naujausių iPhone 6 savininkų galvos skausmas: „susipusmėnuliavimas“

Apple naujausi iPhone 6 ir iPhone 6 Plus garsiai nuskambėjo žiniasklaidoje dėl to kad juos įmanoma sulankstyti, o dabar kai kurie iPhone 6 modelių vartotojai pastebėjo dar vieną nemalonią šių Apple telefonų savybę pramintą „crescentgate“ - susipusmėnuliavimas.

iPhone 6 savininkų galvos skausmas: „susipusmėnuliavimas“ - priekinės telefono kameros pasislinkimas.

Nauja iPhone 6 bėda, apie kurią praneša kai kurie šių iPhone modelių vartotojai yra priekinės kameros pasislinkimas, pramintas „crescentgate“ (angl. „crescent“ - pusmėnulis, mėnulio pjautuvas) vardu.

Kol kas nėra aišku dėl kokių priežasčių iPhone 6 priekinėje dalyje esanti „FaceTime“ kamera pasislenka, tačiau pasislinkusi ji į vietą negrįžta. Apie tokį kameros pasislinkimą praneša tiek iPhone 6 tiek ir iPhone 6 Plus modelių savininkai. Pirmieji tokiu nemalonumu skųstis pradėjo socialinio tinklapio Reddit vartotojai.

Iš komentarų Reddit tinkle aišku, kad nunešus telefonus Apple, jie buvo arba sutaisyti arba pakeisti, tačiau oficialiai Apple apie problemą ar jos priežastis kol kas nepraneša. Vienas iš komentuotojų rašo, kad Apple atstovas teigė, kad „Apple dar nežino kokia yra priekyje esančios kameros pasislinkimo priežastis ir jie gali, jei vartotojas nori pakeisti arba ekraną, kuris yra keičiamas kartu su priekine kamera arba pakeisti telefoną“.

Jei naudojate iPhone 6 ar iPhone 6 Plus ar nepastebėjote tokio reiškinio savo telefone ir jei taip kaip jį sprendėte, ar kreipėtės į servisą?

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 7 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. Čia ne į temą, bet gal kas buvo susidūrę su šiuo erzinančiu dalyku kaip traškantis iPhone 5S home mygtukas? Ir bandžiau išvalyti ir spaudinėjau n kartų, bet vistiek praėjus kažkiek laiko net ne paspaudus mygtuko- sutraška. :/

  2. Na, tiesiog tai yra "features which will never be deployed to Samsung phones" :)

  3. Taip pat noriu paklaust, gal kas susiduret? Žodžių, kai turejau iPhone 5, ji ezere pora kart panardines turejau problema su Lock mygtuku, jis nustojo veikt, man nunesus i Apple pakeite nauju telefonu. O kaip su iPhone6? Jeigu ji ismaudyciau ir neveiktu koks mygtukas, kazi man pakeistu tel? Ar galetu nustatyt, kad vartotojo problema? Su penktais jau viska zinau, kaip krist turi, kad neduztu, kaip pakeist nauju ir t.t. i vat su iPhone6 dar tik prasideda patirtis...

  4. Ir, beje, keiciu jau nezinau kiek kartu Apple ausines ir usb, jei kokį desimta karta per pora men nesu, nesakys, kad kitu usb nesu arba kad specialiai lauzau ?

    • Jei nėra laužymo žymių tai ir nesakys.
      Gedimai dėl drėgmės yra negarantinis reikalas. iPhone turi drėgmės daviklius, jei jie pakeičia spalvą - gali tekti už remontą susimokėti.
      Manau, kad iPhone 6, kaip ir kituose modeliuose vienas drėgmės sensorius yra LTE jungtyje, vienas ausinių jungtyje, vienas SIM skylėje ir vienas ant motininės plokštės telefono viduje.
      Matomų drėgmės patekimo daviklių vietos iOS įrenginiuose.

  5. kaip nera aisku senai viskas aisku toks brangus telefonas o taip prastai pagamintas ar gali normalus daiktas buti suklijuotas klijais ne tai nerimta ir nekokybiska neveltui juos kinai renka pas juos varztai yra klijai tam kartui priklijavai o jei atsoks mazas cia daiktas vel priklijuosim :) jau nuo 5-tos kartos yra klijuojamos detales as manau tai labai nekokybiska vien pagalvojus apie toki surinkima turetu stipriai kristi telefono vertes kaina

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų