Mac Arena jau turi naujus namus

Tema: Naujienos
komunikacijų kambarys Mac Arena

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Mac Arena persikraustė į naujus namus.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Mac Arena svetainė persikraustė į naujus namus: naujus serverius ir naują hostingo kompaniją.

Kraustymais vyko keliais etapais: pradžioje visas užklausas į senąją svetainę nukreipiant per hostline.lt maršrutizatorius, tada perkeliant svetainės duomenis į naują serverį ir patikrinus jos darbą, visos užklausos į Mac Arena svetainę buvo nukreiptos į naują serverį. Profesionaliai hostline.lt komandai padedant Mac Arena svetainės migravimas į naują svetainę įvyko sklandžiai ir vartotojai neturėjo pastebėti jokių svetainės darbo sutrikimų. Tikiuosi, kad sklandus svetainės darbas dabar bus jos pastovi būsena.

Tuo pačiu buvo atnaujinta ir Mac Arena svetainės, vartotojui nematomos, programinės įrangos dalis.

Jei pastebėsite kokius darbo sutrikimus (gal kas praslydo pro mano akis) norėčiau, kad apie tai mane informuotumėte.

Žymos
Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 9 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. sveikinu,apsigyvenus najuose namuose!!!!

  2. Ramūnai, kodel pasirinkai hostline.lt hosta. kažkos nežinomas jis man ir itartinas?

    • O kuo tu jį įtari? Nežinomas tau ar čia, nereiškia nežinomas visai ar blogesnis. Internete esu nuo pat jo pradžios, kai dar jungtis prie interneto reikėjo burzgiančio dial-up modemo pagalba. Kaip rodo mano patirtis didelės kompanijos nežiūrint to, kad turi daugiau resursų ir galimybių anksčiau ar vėliau pradeda nesusitvarkyti su savo organizacinėmis problemomis, pradeda visokias reorganizacijas, mažinimus, karpymus ir t.t., nuo kurių pačiai kompanijai ar jos akcininkams gal ir geriau, bet vartotojai vargu ar išlošia nuo daugelio tokių restruktūrizacijų (bent jau jų etape).

      Kodėl hostline.lt? Tai lėmė eilė kriterijų: - kai kažkada pasiskundžiau buvusio Mac Arena kompanijos Facebook puslapyje, ši kompanija man pasiūlė pabandyti jų paslaugas ir net sukūrė nemokamą prieigą. Tada nebandžiau, bet jau pradėjau regzti mintį apie kraustymąsi pas naują hostingo kompaniją, nes serveriai.lt bėdos tapusios tradicinėmis bei reguliariomis ir negebėjimas jų kvalifikuotai spręsti buvo bepradedančios erzinti. - pradėjus bandyti jų serverius man patiko jų požiūris ir noras padėti, galimybės rinktis skirtingus sprendimus bei tai, kad galiu kalbėti su žmogumi, kuris: supranta ką daro, daro tai bekalbant. Anksčiau būdavo kad skambini pagalbos telefonu, nustebini serveriai.lt palaikymo grupę, kad jau xx minučių neveikia vienas jų serverių ir iki žmogaus, kuris supranta apie ką kalbu aš šansų prasimušti nėra - esi priverstas (tik darbo valandomis, kurios baigiasi neretai anksčiau nei nurodyta) bendrauti su ne visai „techniniais“ žmonėmis.

      Manau, kad didesnių kompanijų atveju vargu ar jie būtų man padėję svetainę perkelti be sutrikimų tiek, kiek tai padarė hostline.lt, jau nekalbant apie tai, kad tai buvo daroma naktį iš šeštadienio į sekmadienį.

      Net ir dabar kai svetainė jau perkelta, kompanijos žmonės pažiūri, patikrina, patobulina vieną ar kitą nuo jų priklausantį aspektą susijusį su Mac Arena svetaine ir apie tai parašo.

      Nemanau, kad ateityje nebus sutrikimų, tačiau labai tikiuosi, kad neteks susidurti su tokiomis problemomis (ar tiksliau būtų pasakyti: tokiu susidariusių problemų sprendimo metodu, būdais ir pažiūra tiek į vartotoją tiek ir į savo paslaugas), kokias turėjau paskutinio pusmečio laikotarpiu.

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų