Kaip iPhone 6 Plius keičia skaitymo įpročius

Dar ankstoka daryti išvadas, kaip didieji iPhone 6 Plus paveiks planšetinių kompiuterių, tame tarpe ir iPad rinką, bet jau dabar matyti, kad šiokias tokias korekcijas jie padarys.

Vienos populiariausių interneto svetainių turinio išsaugojimo ir skaitymo vėliau paslaugų Pocket duomenimis, naujieji monstriško dydžio iPhone 6 Plus jau atkovojo nemažą gabalą laiko praleidžiamo skaitant straipsnius iš iPad.

Pocket nustatė, kad:

  • iPhone 6 ir iPhone 6 Plus vartotojai daugiau skaito naudodami savo telefonus.
    „iPhone 6 vartotojai skaito 33% daugiau straipsnių nei tai darė naudodami iPhone 5 ar iPhone 5s telefonus, o tie kieno rankose iPhone 6 Plus, skaito net 65% daugiau straipsnių, nei tai darė naudodami mažesnius ekranus turinčius telefonus“, - sako Pocket.
  • Telefonai didesniais ekranais kanibalizuoja iPad.
    „Anskčiau, iPhone 5 ir iPhone 5s vartotojai atidarydavo apie 55% savo Pocket paslaugoje išsaugotų straipsnių, o naudoję planšetinius kompiuterius jų atidarydavo 45%. Pasirodžius iPhone 6 ir iPhone 6 Plus šie rezultatai pasikeitė: iPhone 6 vartotojai atidaro 72%, o iPhone 6 Plus apie 80% išsaugotų straipsnių - panašiai kaip ir Pocket paslauga besinaudojantys Android įrenginiuose“.
  • iPad populiariausi naktį
    „Nepriklausomai nuo to kokį iPhone modelį vartotojai turi, apie 21 valandą vartotojai ima savo iPad ir matyt skaito lovoje“, - rašo Pocket.
Skaitymas iš iPhone 6 ir iPhone 6 Plus prieš iPad

Daugiau Pocket pastebėjimų rasite šios kompanijos žiniaraštyje.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Vienas komentaras

  1. Reiškia vietoj iPado pirksim iPhone 6 Plus

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų