iPhone 6 ir iPhone 6 Plus vartotojai skundžiasi lengviau susibraižančiais ekranais

Apple bendruomenės palaikymo puslapyje esantys įrašai leidžia manyti, kad iPhone 6 ir iPhone 6 Plus ekranai braižosi labiau nei jų vyrensniųjų brolių.

iPhone 6

Daug iPhone 6 ir iPhone 6 Plus vartotojų skundžiasi, kad jų naujųjų iPhone 6 ekranų kraštuose atsirado maži įbrėžimai, kuriuos galima jausti perbraukus pirštu per ekraną, nežiūrint to, kad įrenginiais rūpinamasi. Daug vartotojų sako, kad tokio dalyko nebuvo iPhone 5s ar iPhone 5. Turintys šią problemą, ar traktuojantys šiuos įbrėžimus kaip problemą ir apsilankę Apple Genius bare - liko nusivylę. Apple atstovai paaiškino, kad tai yra kosmetiniai pažeidimai, kurių nepadengia garantinio aptarnavimo sutartis. Žinoma, esant labai nepatenkintam įbrėžimais - ekraną galima pakeisti už savo pinigus. iPhone 6 ekrano keitimas pas Apple JAV kainuoja 118 US$ + mokesčiai.

Anksčiau Apple savo iPhone naudoja Corning gamybos „Gorilla Glass“, tačiau naujuose iPhone naudojamas jonais sustiprintas stiklas. iPhone 6 ir iPhone 6 Plus naudojamas stiklas apdorojamas cheminio proceso, kuriame natrio jonai pakeičiami kalio jonais, pagalba. Tada, taip apdorotas stiklas nušlifuojamas ir supjaustomas reikiamo dydžio gabalais.

Ar naudojate papildomas apsaugos priemones savo iPhone 6 ir iPhone 6 Plus, jei taip tai kokias: plėveles, futliarus, nešiojate kumštinėje pirštinėje? Ar pastebėjote įbrėžimus ekrane?

Jei domitės chemija ar įdomu kiek cheminių elementų (tame tarpe tausiųjų metalų), kokių ir kur naudojama iPhone, sužinosite pažiūrėję žemiau esantį video.

Pasidalinti straipsniu:

Apie Ramūnas Blavaščiūnas

Fotografijos, geros technikos ir kavos mylėtojas

Komentarų: 8 | Ačiū, kad rašote lietuviškai

  1. pastebejau kad yra silpnesnis ekranas atsirado smulkus ibrezimai nors liktai saugojau telefona ko nepastebejau su senesniais telefonais

  2. Apsaugines pleveles geriau laikosi nei 5s ar 6 iphone ekranai.

  3. Na jei plėvelė iš turgaus už 5lt, tai gal ir jaučiasi kažkoks diskomfortas naudojantis. Aš visad perku Spigen ir nesijaučia ar su plėvele ar be.

  4. Su apsauga ar be, bet vistiek baiksi. Tad kad nera skirtumo. Tik kad saugu.

    Jei visiems butu toks diskonfortas su apsauga, tai visi ja naudotu, tam kad megautis nuostabiomis akimirkomis.

  5. Aš kažkada Apple Store nusipirkau nepigią plėvelę Power Support gamybos - nuimančią blizgesį. Tai ji tarnavo gerai kol pavariau telefoną per pusę prekybos centro ir iš jos Š teliko. Paskui iDeal'e nusipirkau naują, gal net tą pačią dieną, taip pat nepasakyčiau, kad pigią apie 80 Lt kainavo 1 vnt. Ją po kokių 3 mėn. mečiau lauk, nes pradėjo atsilupinėti ir šiukšles rinkti po savimi, o ir šiaip nebuvo tokia gera, kaip pirmoji. Po to nebedėjau jokių plėvelių ir nemanau, kad ekranas nukentėjo be jų, bet daugiau ar mažiau besijaučianti plėvelė, mano galva, vist tiek kažkiek nuima „malonumo“.

  6. ant 5 mokejau 10lt su uzklijavimu, laike 7 menesius. ir laiko ant kitu telefonu apie 4 menesius. ant 5s ir uz 10lt su uzklijavimu, jau 6 menesiai. jokiu atsilaupymu ant visu mynetu telefonu :)

  7. Niekados nededu ir nedejau jokiu pleveliu nei ant telefono nei ant planseciu, gal dar kai gorilos stiklo nebuvo gal ir verta buvo deti.
    Plansete po nemazai metu naudojimo galima pamatyti sokiu tokiu micro ibrezimu, bet ir tai tik pasukus tam tikru kampu. Telefonas (Nexus) po 2 metu naudojimo nesimato jokiu ibrezimu, buvo ne viena karta ir grindis pabuciaves

Parašykite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus viešinamas. Būtini laukai pažymėti *

*

Į viršų